FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
urm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2018 11:45 am Temat postu: Stomatolog w Gliwicach |
|
|
Nie znalazłem tutaj takiego tematu a aktualnie szukam jakiegoś dobrego stomatologa z Gliwic.... Czy macie namiary na kogoś konkretnego? _________________ http://www.biomedical.pl/forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2018 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Polecam zapisanie sie do kliniki stomatologicznej Arte Clinic. Bardzo profesjonalny stomatolog,zyczliwa i uczciwa osoba,a to teraz nie czesto spotykane...mimo ogromnego strachu przed dentysta wiem teraz, że stomatolog to zrozumie i wyleczy....na dlugi czas. Bardzo istotne było dla mnie to ze leczenie mnie nie bolało a właśnie bólu bałem się bardzo bo wcześniej chodziłem do innej kliniki stomatologicznej, w ktorej nie dość, ze nie było tanio to jeszcze bolało..... I za cos takiego to dziekuje.
https://arteclinic.pl/stomatologia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luizjana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 31, 2019 1:54 pm Temat postu: |
|
|
Owszem znam bardzo dobry gabinet stomatologiczny w Gliwicach i chętnie polecę. Mianowicie Vita Dent, gabinet stomatologiczny na ulicy Częstochowskiej. Jedyny taki gabinet jaki znalazłam gdzie można leczyć zęby bez użycia wiertła, bez lęku, bólu, tylko z użyciem nowoczesnych metod. Znieczulenie komputerowe wykonują, przed leczeniem za pomocą lasera diagnozują gdzie jest próchnica. Leczą kompleksowo przy tym, większością problemów z zębami się zajmują, w tym chirurgią i stomatologią estetyczną. Ceny wcale nie są wygórowane a specjaliści naprawdę najlepsi w mieście. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|