Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sylwusia1586
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2011 5:40 pm Temat postu: Stosunek kilka dni po okresie |
|
|
czesc..mam pytanie czy można zajśc w ciąże po okresie tzn okres miałam 30.05 a skonczył mi sie 02.06 a sex uprawiałam 2dni i 3 dni po okresie.. czy jest prawdo podobieństwo że moge byc w ciąży???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2011 9:48 pm Temat postu: |
|
|
tylko 4 dni masz okres?
zalezy jak dlugie masz cykle i czy sa regularne? no i czy wytrysk nastapil w srodku? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sylwusia1586
|
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 10:36 am Temat postu: |
|
|
Tak nastąpił w środku... a okres nie mam regularnie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 11:42 am Temat postu: |
|
|
no ale mniej wiecej..
za mało inf podałas zeby mozna było wykluczyc ciaze.. lub ja potwierdzic _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
buziunia
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 3:11 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiadomo kiedy owulacja wystąpi, czytałam, że podczas @ też kobieta może być jak najbardziej płodna. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 11:12 pm Temat postu: |
|
|
tak, jesli ma krotkie cykle. wowczas koniec okresu = owulacja.
w innych wypadkach nie ma mowy o ciazy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
StudentPWR
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 5:40 pm Temat postu: :) |
|
|
witam. Mam takie ogolnie pytanie do Was specjalistki. Moja Ukochana ma cykle do 26-27 dni. Moje pytanie brzmi kiedy wypadaja dni niepłodne?
Wyczytalem Na tej stronie ze dla cyklu:
cykl 26 dniowy - od 6 do 15 dnia cyklu sa dni plodne
Okres sie Jej skonczyl dzisiaj, czyli od dnia jutrzejszego [czwartek] do poniedziałku ma Ona dni nieplodne? I moge spokojnie zakonczyc w Niej bez duzego prawdopodobienstwa ze zajdzie w ciaze?
I jeszcze jedno: czyli od wtorku poltora tygodnia ma dni plodne[do 15dnia]. a potem za 2tygodnie znow ma nieplodne i moge konczyc w Niej bez ryzyka? Przeczytalem wszystkie strony i tak sobie to rozkminiam czy dobrze mysle. Ale chce Was poprosic o sprawdzenie mojego toku myslenia, czy jest On dobry i prawidlowy?
Dodano po 49 minutach:
witam. Mam takie ogolnie pytanie do Was specjalistki. Moja Ukochana ma cykle do 26-27 dni. Moje pytanie brzmi kiedy wypadaja dni niepłodne?
Okres sie Jej skonczyl dzisiaj, czyli od dnia jutrzejszego [czwartek] do poniedziałku ma Ona dni nieplodne? I moge spokojnie zakonczyc w Niej bez duzego prawdopodobienstwa ze zajdzie w ciaze?
I jeszcze jedno: czyli od wtorku poltora tygodnia ma dni plodne[do 15dnia]. a potem za 2tygodnie znow ma nieplodne i moge konczyc w Niej bez ryzyka? Przeczytalem wszystkie strony i tak sobie to rozkminiam czy dobrze mysle. Ale chce Was poprosic o sprawdzenie mojego toku myslenia, czy jest On dobry i prawidlowy?
Dodano po 29 sekundach:
I jeszcze jedno: czyli od wtorku poltora tygodnia ma dni plodne[do 15dnia]. a potem za 2tygodnie znow ma nieplodne i moge konczyc w Niej bez ryzyka? Przeczytalem wszystkie strony i tak sobie to rozkminiam czy dobrze mysle. Ale chce Was poprosic o sprawdzenie mojego toku myslenia, czy jest On dobry i prawidlowy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 7:02 am Temat postu: |
|
|
Pierwszym dniem cyklu jest pierwszy dzień miesiączki. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|