Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
justyna20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 11:11 pm Temat postu: Stosunek po okresie - zbiorczy |
|
|
prosze o odpowiedz:) dzis odbyłam swoj pierwszy raz... a nie wiem czy moge zajsc w ciaze, skoro jestem tuz po okresie ;/okres skonczył mi sie 22 lipca a 23 lipca zrobiłam to:P prosze odpiszcie mi , bedzie wam bardzo wdzieczna:*:*:*
---------edit by drapaka---------
Założyłaś 2 takie same tematy,
a przynajmniej dotyczyły tego samego.
Ten drugi skasowałam.
Nie rób bałaganu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 12:03 am Temat postu: |
|
|
W którym dniu cyklu skończyła Ci się miesiączka? albo: którego dnia(data) dostałaś miesiączkę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
valissa Gość
|
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 3:41 pm Temat postu: czy mozna ..... |
|
|
a okres dostałam 19 lipca i skonczył mi sie 22 lipca, prosze odpowiedzcie potrzebuje pomocy;/;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandi Gość
|
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 4:24 pm Temat postu: |
|
|
Nie zajdziesz w ciążę bo dni płodne są ok dwa tygodnie przed spodziewaną miesiączką a w twoim przypadku było to zaraz po miesiączce wiec nie masz sie czym martwić. A tak nawiasem mówiąc to masz super ze okres twój trwa 4 dni, ja sie musze męczyć tydzień Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 10:45 pm Temat postu: |
|
|
jak przedmówczyni, nie ma się czym martwić. Trzeba zacząć uważać od 10 dnia cyklu do 18. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iedliq
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 3:43 pm Temat postu: Stosunek po okresie |
|
|
Mam takie pytanie...Nie jestem zabardzo doswiadczony w tych sprawach wiec pytam mądrzejszych.Ja i moja Kochana kobieta mamy zamiar kochac sie dzien po okresie.ale nie wiemy czy uzyc zabezpieczenie.
Słyszalem od kilku osób ze dzien po okresie jest 100% bezpieczny ale raczej niezabardzo w to wierze...
Jej okres zaczał sie teraz wczesniej niz zwykle bo powinien w poniedzialek czyli 9 a zaczał sie w srode czyli 4.Czy jest mozliwosc ze jesli "skoncze" w niej to zajdzie w ciąze ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 5:31 pm Temat postu: |
|
|
jezeli ma krotkie cykle to dzien po okresie moze juz byc plodny wiec nie radzilabym kochac sie bez zabezpieczenia.... juz bardziej pewne sa dni przed okresem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iedliq
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Niestety cykle są jeszcze nieregularne...eh szkoda:/ to bede sie musiał powstrzymac z maratonem
A czy mozna jakos sprawdzic czy ten dzien jest płodny lub nie ?
Dzieki za odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 8:24 pm Temat postu: |
|
|
ja tez bym radzila sie wstrzymac z "konczeniem" Dzien płodny objawia sie dlugim, ciagnacym sluzem, uczuciem "mokra".
Najlepiej kochac sie bez zabezpieczenia jest ok .10 dni przed nastepna spodziewna miesiaczka, wtedy jest bardzo małe ryzyko zajscia..
Mam na mysli cykle regularne bo jesli co miesiac wypadaja inaczej to moze zakonczyc sie to płaczaca niespodzianka
Ale zawsze mozna zastosowac globulki dopochwowe prawda?sa niedrogie i skuteczne. Zycze przyjemnych doznan heh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 11:43 am Temat postu: |
|
|
a ja to jest podczas okresu? czy podczas okresu mozna zajsc w ciaze???a drugie to czy np jesli w np 5 czy 6 dniu cykulu facet wejdzie wkoiete na troche,ale do wytrysku niedojdzie wniej tylko na zewnatrz i to po dluzszej chwili to sa szanse??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|