Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

stosunek podczas okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 12:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam nie uwazam ze jest niechigieniczny Smile ja jak mam ostatnie dni okresu kocham sie z moim partnerem Smile w ostatecznosci przeciez jest i druga dziorka Wink hehe... wystarczy wziasc prysznic przed i po albo kochac sie pod prysznicem ( czy jak kto woli w wannie ) Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lidka_a

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też uprawiam seks w czasie okresu i mój partner to akceptuje w jakim jestem stanie.... najważniejsze aby było przyjemnie i delikatnie:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak dojdzie do zakazenia to bedziesz miała przyjemnie...
po to jest okres zeby pozbyc sie z organizmu resztek obumarłek komorki itp.. uprawiajac sex podczas @ jestes o wiele bardziej narazona na jakiejs zakazenie niz jakbys kochała sie w normalne dni.

Powrót do góry
kasiaa1

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind ma rację, ale zawsze można kochać się w gumce i wtedy ryzyko zakażenia jest minimalne
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oja... a ja z moim tez sie kochamy gdy mam okres, tylko my bardzo czesto sie kapiemy, min 2 razy dziennie, i zawsze po seksie. Jak mam okres i sie kochamy to od razu 'po' tez lecimy do łazienki i wtedy nie uzywam tamponow. Teraz dopiero mam zakazenie ale przez to ze bawie sie drozdzami i widocznie nie dokonca sie drozdze zmyly z rak, a tak to od ponad roku nie działo sie nic u mnie w srodku.
lidka_a

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 4:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
jak dojdzie do zakazenia to bedziesz miała przyjemnie...
po to jest okres zeby pozbyc sie z organizmu resztek obumarłek komorki itp.. uprawiajac sex podczas @ jestes o wiele bardziej narazona na jakiejs zakazenie niz jakbys kochała sie w normalne dni.

nie jestem idiotką i wiem tą- twoje imputowanie w moją stronę po raz kolejny zaczyna mnie denerwować. dla twojej wiadomości nigdy nie uprawiam seksu bez zabezpieczenia a zwłaszcza jak mam okres towarzyszą nam gumki. dbam o higienę - więc skończ z insynuacjami w moją stronę!!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lidka_a napisał:
tą- twoje imputowanie w moją stronę po raz kolejny zaczyna mnie denerwować

to sie denerwuj Smile pisze co mysle Wink
i radze nie podskakiwac Smile bo polecisz szybciej niz przyleciałas...
wcale nie pomyslałam ze jestes idiotka tylko moze nie wiesz jakie to niesie konsekwencje... Neutral\
ok koniec offa bo bede usuwała te bzdury Mr. Green

Powrót do góry
lidka_a

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i radze nie podskakiwac Smile bo polecisz szybciej niz przyleciałas...

myślisz że TYM mnie postraszysz i że będę rozpaczać z powodu utraty pisania na forum....żenada!

nie jestem małolatą i znam konsekwencje swoich czynów a mogłam napisac odpowiedź na pierwszy post tak jak każdy ...
tylko że ja nie czepiam się innych jak niektórzy......

a pisać moze tu każdy co uważa...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra zcichnij laska. koniec tematu

halo dziewczyny, spokój ma być! jako moderator tego działu zwracam sie z uprzejmą prośbą o zakończenie tych sprzeczek. forum jest po to, żeby wyrażać swoje poglądy i mysli a nie po to, żeby się obrażać i kłócić. więcej kultury! emilka

Powrót do góry
Perełka121313

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nom ja też myśle ze sex podczas okresu jest nie higienczny ale to tylk ozalezy od Ciebie ;]
Np.sex oralny ...mozesz zrobic lodzika dla swego ...to bedzie najlepsze wyjscie ..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4