Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 12:23 pm Temat postu: |
|
|
ja tam nie uwazam ze jest niechigieniczny ja jak mam ostatnie dni okresu kocham sie z moim partnerem w ostatecznosci przeciez jest i druga dziorka hehe... wystarczy wziasc prysznic przed i po albo kochac sie pod prysznicem ( czy jak kto woli w wannie ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidka_a
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 3:11 pm Temat postu: |
|
|
ja też uprawiam seks w czasie okresu i mój partner to akceptuje w jakim jestem stanie.... najważniejsze aby było przyjemnie i delikatnie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 3:43 pm Temat postu: |
|
|
jak dojdzie do zakazenia to bedziesz miała przyjemnie...
po to jest okres zeby pozbyc sie z organizmu resztek obumarłek komorki itp.. uprawiajac sex podczas @ jestes o wiele bardziej narazona na jakiejs zakazenie niz jakbys kochała sie w normalne dni. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiaa1
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 3:59 pm Temat postu: |
|
|
Wind ma rację, ale zawsze można kochać się w gumce i wtedy ryzyko zakażenia jest minimalne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 4:20 pm Temat postu: |
|
|
oja... a ja z moim tez sie kochamy gdy mam okres, tylko my bardzo czesto sie kapiemy, min 2 razy dziennie, i zawsze po seksie. Jak mam okres i sie kochamy to od razu 'po' tez lecimy do łazienki i wtedy nie uzywam tamponow. Teraz dopiero mam zakazenie ale przez to ze bawie sie drozdzami i widocznie nie dokonca sie drozdze zmyly z rak, a tak to od ponad roku nie działo sie nic u mnie w srodku. _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidka_a
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 4:44 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | jak dojdzie do zakazenia to bedziesz miała przyjemnie...
po to jest okres zeby pozbyc sie z organizmu resztek obumarłek komorki itp.. uprawiajac sex podczas @ jestes o wiele bardziej narazona na jakiejs zakazenie niz jakbys kochała sie w normalne dni. |
nie jestem idiotką i wiem tą- twoje imputowanie w moją stronę po raz kolejny zaczyna mnie denerwować. dla twojej wiadomości nigdy nie uprawiam seksu bez zabezpieczenia a zwłaszcza jak mam okres towarzyszą nam gumki. dbam o higienę - więc skończ z insynuacjami w moją stronę!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 5:23 pm Temat postu: |
|
|
lidka_a napisał: | tą- twoje imputowanie w moją stronę po raz kolejny zaczyna mnie denerwować |
to sie denerwuj pisze co mysle
i radze nie podskakiwac bo polecisz szybciej niz przyleciałas...
wcale nie pomyslałam ze jestes idiotka tylko moze nie wiesz jakie to niesie konsekwencje... \
ok koniec offa bo bede usuwała te bzdury _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidka_a
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 6:08 pm Temat postu: |
|
|
i radze nie podskakiwac Smile bo polecisz szybciej niz przyleciałas...
myślisz że TYM mnie postraszysz i że będę rozpaczać z powodu utraty pisania na forum....żenada!
nie jestem małolatą i znam konsekwencje swoich czynów a mogłam napisac odpowiedź na pierwszy post tak jak każdy ...
tylko że ja nie czepiam się innych jak niektórzy......
a pisać moze tu każdy co uważa... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 10:00 pm Temat postu: |
|
|
dobra zcichnij laska. koniec tematu
halo dziewczyny, spokój ma być! jako moderator tego działu zwracam sie z uprzejmą prośbą o zakończenie tych sprzeczek. forum jest po to, żeby wyrażać swoje poglądy i mysli a nie po to, żeby się obrażać i kłócić. więcej kultury! emilka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Perełka121313
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Nom ja też myśle ze sex podczas okresu jest nie higienczny ale to tylk ozalezy od Ciebie ;]
Np.sex oralny ...mozesz zrobic lodzika dla swego ...to bedzie najlepsze wyjscie .. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|