Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 11:20 pm Temat postu: |
|
|
Anonimwa zrobiłaś test z krwi?Jeśli tak to nie jesteś w ciąży. Idź do gina na wywołanie...
ola poczekaj jeszcze trochę. N pewno przyjdzie. A jak nie to idź do ginekologa _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 12:12 am Temat postu: |
|
|
Robiłam test z krwi 14 dni po stosunku co do którego jestem niepewna(dodam że był podczas okresu i z krażkiem Nuva ring, przerywany), byłam potem u gina kilka dni po teście i twierdził że jestem w ciąży, jednak następny test z krwi 24 dni po stosunku wątpliwym i 17 dni po ostatnim zabezpieczonym gumką też wyszedł negatywnie, niestety teraz do gina nie pójdę bo kompletnie nie mam kasy na wizytę, nawet na rachunki nie mam przez te wszystkie testy a na zwykłego gina państwowego miesiąc musze czekać w kolejce, nie wiem co zrobić, łącznie z testami z krwi robiłam już chyba 8 testów, wszystkie negatywne i dalej nic a czuję się typowo ciążowo - nudności, zawroty głowy, temp mam jednak niską mierzoną z rana _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 12:18 am Temat postu: |
|
|
To może przestań panikować co??Beta się nie myli!!!Zrozum wreszcie!!!Nie wkręcaj sobie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 12:00 pm Temat postu: |
|
|
Nie wkręcam sobie bo jestem świadoma, że testy z krwi się nie mylą ale martwię się że może zrobiłam je za wcześnie... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 10:16 pm Temat postu: |
|
|
Test jest wiarygodny gdy minie 14-16 dni od stosunku...Ile można Ci to mówić??
Wałkujesz w kółko ten sam temat...Nie słuchasz co się do Ciebie mówi...
Ile można? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
violus08021
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 11:22 am Temat postu: |
|
|
pisalam w innym poscie ale nadal nie wiem jak to obilczy, moze mi ktos wytlumaczyc kiedy mam dni plodne a kiedy nie bo wogole nie wiem jak to liczyc Sad ostatnio okres mialam 4 do 9 maja a nastepny okres powinnam dostac 30 maja. Raczej mam regularne miesiaczki! prosze niech mi ktos to wytlumaczy:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ola1004
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 9:05 pm Temat postu: Re: Trzy dni przed miesiączka. |
|
|
ja też sie bardzo boje bo nadal miesiączki nie dostałam..i najpierw test zrobie;/nie wyobrazam sobie jak bym miala to rodzica powiedziec:(( czekam z niecierpliwością choć ostatni dostałam 30.04 wiec mam jeszcze pare dni ale bardzo sie boje ( chłopak mnie pociesza ze nic nie bedzie i wogole ale obawiam sie ze moze byc w bledzie:(
Dodano po 33 minutach:
tymbardziej ze mam dopiero 17lat ( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 11:01 pm Temat postu: |
|
|
ola spokojnie Nie denerwuj się, bo to jeszcze bardziej opóźni okres...Jak minie 14 dni od zbliżenia idź do laboratorium i niech Ci zrobią z krwi. Ten daje 100% pewności _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ola1004
|
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 3:04 pm Temat postu: Re: Trzy dni przed miesiączka. |
|
|
Bardzo się ciesze bo dostałam dzisiaj miesiączkę i mam nadzieje ze to znacza że nie jestem w ciąży..i bardzo dziękuje za wszystkie słowa wsparcia pozdrawiam wszytskich i całuje :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|