Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Lip 09, 2007 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podkreślam o dzidzusia też nie jest łatwo:)

nu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 10, 2007 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam owulacje 16 lipca a okres ma mi sie zaczac 30 lipca. 7 dni przed okresem dni sa na 100% nieplodne?? jesli tak to czy moj chlopak moze we Mnie skonczyc?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Lip 10, 2007 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proste pytanie i odpowiedz jednoznacznie...dni nieplodne sa na pewnojak masz regularne cykle to niech konczy w Tobie....

a jestescie jakby co gotowi na dzidzi?

nu

PostWysłany: Wto Lip 10, 2007 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No własnie nie jestesmy gotowi, i chcielibysmy tego dziecka zapobiec . .
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 4:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madziula a jak długie masz cykle? Dla pewnosci radze jak juz chcecie do konca to 4 dni przed okresem. CZekam na długosc cykli- wtedy cos wiecej powiem Laughing

Powrót do góry
Foka

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja napisał:
podkreślam o dzidzusia też nie jest łatwo:)

nu
zgadzam się, ja 2 lata próbowałam zajść i się nie udało... no oczywiście potem się okazało że to ze mną jest nie tak... Sad więc ja chcę a nie mogę i gdzie tu jest sprawiedliwość? a moja "znajoma" która na matkę się nie nadaje, urodziła synka i zmarł jak miał ledwo 2 miesiące, to było 2 tyg temu, położyła go do łóżeczka, włożyła mu do buzi butelkę z mlekiem, a sama poszła spać, rano dziecko było martwe- pokarm dostał się do płuc i dziecko się udusiło, więc taka z niej matka... a ja chcę i nie mogę, to nie fair

PCO, starania 6 lat
laparo+elektro 15.10.2008
*+17.05.2009 Natalka 22tc pp Sad
Powrót do góry
Madziula26

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No mój cykl trwa 28 dni, więc jak możesz to powiedz to co miałaś powiedziećSmile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 12, 2007 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madziula jesli masz regularne (zawsze)! to 7 dni powinno byc bezpieczne. podkreslam tylko ze powinno ale niekoniecznie. Ja obserwuje sluz i stosuje kalendarzyk tez mam 28dniowe. I 7 dni jest wg mnie juz bezpieczne,ale musisz znac swoj organizm i byc pewna tego co postanowisz Wink zycze miłych doznan Razz

Powrót do góry
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 12, 2007 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, a czy po okresie sa dni plodne ? jesli dzisiaj w nocy mojej dziewczynie skonczyl sie okres to czy jutro mozemy normalnie sie kochac :] ? okres trwal 5 dni...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Lip 12, 2007 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak długie cykle ma Twoja dziewczyna? po okresie to wg mnie tak troche niebezpiecznie jest...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 16 z 62