Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fever

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lip 20, 2007 2:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak na 100% chyba...Wink jesli byl to Twoj pierwszy raz to ma Cie prawo wszystko bolec :]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mateusz1987

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 23, 2007 7:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam takie pytanie kochałem sie z dziewczyną na 2 dni przed okresem i za 2 dni dostała okres czy może być w ciąży?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lip 23, 2007 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2 dni przed okresem to dni nieplodne i jeszcze okres przyszedl regularnie wiec nie ma sie co martwic Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 23, 2007 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z Pituszka Wink 2 dni przed to na bank nieplodne Wink wiec nie martw sie -głowa do gory Exclamation Laughing

Powrót do góry
mateusz1987

PostWysłany: Pon Lip 23, 2007 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje bardzo uspokoiłem sie pozdrowienia dla uzytkowników tego forum ;*
Powrót do góry
basia :(

PostWysłany: Sro Lip 25, 2007 11:16 am    Temat postu: stosunek przerwany-1,5 tygodnia przed okresem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny ! pomozcie mi bo strasznie sie boje... Kochałam sie z facetem nie całe 1,5tyg.przed okresem był to stosunek przerwany on zdazył ze mnie wyjsc z tego co obliczam to był jeden dzien po dniach płodnych-czyli akurat wtedy przypadł dzien nie płodny jakie jest prawdopodobienstwo ciazy ? prosze o pomoc i z gory dziekuje za odpowiedzi...pozdrawiam

----edited by yalissea----

Proszę nazywać tematy tak, by odzwierciedlały treść wiadomości.
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Lip 25, 2007 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm... powiedz mi kiedy byl stosunek, ktory to dzien cyklu i ile trwaja twoje cykle i czy sa regularne?? oblicze ci dni plodne .... i powiedz mi czy jak wyszedl z ciebie to byl odrazu wytrysk czy jakos chwile po Smile i czy dostalas okres teraz??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 25, 2007 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mysle ze w ciazy nie jestes. Miałas poczatek dni niepłodnych- fakt ze nie wiadomo do konca kiedy nastapi owulacja ale doszedł poza Toba wiec głowa do gory Very Happy Razz

Powrót do góry
basia :(

PostWysłany: Sro Lip 25, 2007 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio okres miałam 2lipca jest on nieregularny a kochalam sie z chlopakiem 20 lipca zdazyl ze mnie wyjsc,ale i tak strasznie sie boje...zyje teraz w pełnym stresie SadSadSad

---edit by emilka---
proszę nie wstawiaj więcej niż 3 emotikonów obok siebie
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Lip 25, 2007 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to byl twoj 18 dzien cyklu wiec trudno powiedziec czy to byl dzien plodny czy nieplodny poniewaz masz nieregularne cykle ale mysle ze nie powinnas sie tak zamartwiac , w koncu nie bylo wytrysku w tobie wiec mysle ze bedzie ok Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 19 z 62