Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka: obyło się bez bety, po 12 dniach oczekiwania, machina ruszyła. juz dawno tak sie z okresu nie cieszyłam.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 12:21 am    Temat postu: Czy moge być w ciąży ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem na takim forum po raz pierwszy więc trochę nie jestem obeznana. Razz

Mam mały a raczej duży problem... Niedawno po raz pierwszy uprawiałam seks. Chłopak nie miał zabezpieczenia. Początek był taki jak zawsze, tylko pieszczoty. Jedno pociągnęło drugie. Wszedł we mnie i nie był długo...
Jestem pewno, ze zdążył wyjść zanim doszło do wytrysku i nawet krótki czas przed tym. Stresuję się tym bardzo bo jestem dość młodą osobą...
Wiem, że dużo ryzykowaliśmy. Mam nadzieję, że przeczytam tu jakieś słowa pociechy... Proszę o wyrozumiałość ;]

Przyłączyłam do pokrewnego działu i tematu / nowicjuszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 12:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale spóźnia ci sie okres czy coś?
bo nie rozumiem.

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 12:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodam jeszcze, ze okres dostaje zawsze w okolicach dwudziestego. Wiec jeszcze nie wiem.
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 12:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a kiedy mialas stosunek?

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 12:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

5 lutego.
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 12:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to poczekaj jeszcze jakis tydzien i zrob test, chociaz najlepiej zrobic w pierwszy dzien przewidywanego okresu, ktory np sie nie pojawi (u ciebie 20-go)
poza tym nie pomozesz sobie juz teraz, dwa dni po stosunku panikujac, ze jestes w ciazy, to dodatkowy stres, ktory moze opoznic miesiaczke, zreszta sam fakt inicjacji byl napewno duzym przezyciem i czesto zdarza sie, ze okres sie spoznia.
poki co nie panikuj.

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 5:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma co panikować...musiałabyś mieć na prawdę baaaaardzo dużego pecha,żeby zajść w ciąże! bo tak na prawdę nie jest to takie łatwe.. więc spokojna Twoja rozczochrana ! będzie okey Smile
a następnym razem się zabezpieczcie Smile

a ja dostałam w końcu okres i przestałam się teraz denerwować..
jak tylko się skończy to zaczynamy "przytulanie"
Powrót do góry
mjk89

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam pytanie;
od 3lat jestem z chlopakiem kochalismy sie zawsze ale stosunek byl przerywany nigdy ciazy nie bylo;]
ostatnio jednak dokladnie 27.01 bylam u ginekologa po tabletki anty (tylko z tego wzgledu ze non stop bolaly mnie jajniki)30dostalam okres i tego dnia wzielam pierwsza tabletke, wczoraj jednak cos nas naszlo by skonczyl we mnie tak tez bylo.Nie jestem jednak pewna czy nie za wczesnie jesli nie byla to 14tabletka a tak mowil ginekolog ze dopiero po 14tabletce mozna kochac sie do samego konca;]dzis mam podwyzszona temperature -wczoraj jej nie miala;/chcialabym miec dziecko ale czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?dodam jednak ze tabletki ktore bralam nie byly brane regularnie czesto zapominalam i bralam po godz czasem dwoch;/

prosze o pomoc w tej sprawie

pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
stokrotka87

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myślę,że nic nie powinno się stać Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 35 z 62