Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 4:03 pm Temat postu: |
|
|
jnxxx jesli do wytrysku nie doszlo, a wczesniej rownie znie bylo wytrysku to nie ma mowy o ciazy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
jnxxx
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 4:25 pm Temat postu: |
|
|
wczesniej nie było wytrysku:)dzieki bardzo za słowa otuchy:)wydawalo mi sie to smieszne ze z tego moze byc ciaza ale jak czlowiek troche zdenerwowany to tak ma |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 4:47 pm Temat postu: |
|
|
Mozesz spac spokojny z tego ciazy nie bedzie. A na nastepny raz aby uniknac stresu, zastosujcie prezerwatywy, nie bedzie stresu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
egzystencja
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 10:53 pm Temat postu: |
|
|
witam, otóż. problem jest taki że od kilku miesięcy współżyje z chłopakiem. na początku zabezpieczaliśmy się prezerwatywami potem zdecydowaliśmy się na stosunek przerywany. kończyliśmy zawsze na zewnątrz nigdy w środku. co miesiąc miałam okres, co prawda miesiączkuje nieregularnie ale zawsze się pojawiał. w lutym kochaliśmy się w dni płodne (stosunek przerywany, skończył na zewnątrz), a w bieżącym miesiącu nie dostałam okresu, zawsze pojawiał się koło 8-9.. czy jakimś cudem mogliśmy "wpaść" ? powinnam zrobić test? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 11:49 pm Temat postu: |
|
|
Nie powielaj takich samych postów w kilku tematach!!!Przeczytaj REGULAMIN Forum który zaakceptowałaś!!!
Powinnaś zrobić test. stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcyjną, wpadka bardzo możliwa, zwłaszcza, jeśli mogło być tak, że Twój partner nie wyszedł z ciebie na czas i w preejakulacie pojawiły się już plemniki zdolne do zapłodnienia. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hakelbak
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 12:29 pm Temat postu: |
|
|
siemano mam pytanie czy przy uzyciu prezerwatywy ,nienastąpieniu wytrysku mozna zajsc w ciaże? z góry dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 1:17 pm Temat postu: |
|
|
a niby jak?
bez wytrysku ciazy nie ma _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
monkaaa
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 10:36 am Temat postu: |
|
|
Ech madra dziewczyna po szkodzie.
Piescilam sie z moim chlopakiem (dni plodne) i niespodziewanie on wszedl we mnie, ale na bardzo mala odleglosc (nie dalo sie wiecej bo chyba moja blona dziewicza na to nie pozwolila) trwalo to moze jakies 2 razy po 2 minuty ale bardzo plytko bo nie czulam go w sobie jakos za bardzo.
Potem jeszcze dlugo piescilam go reka,zeby doszedl.
Czy moge wykluczyc ryzyko ciazy?
PS Czy jest normalna rzecza, ze juz drugi dzien z rana obserwuje mala ilosc rozowej krwi na papierze toaletowym?
Niestety 'pierwszy raz' nie byl dla mnie pozytywnym przezyciem i odebralo mi to checi na dalsze doznania cielesne w najblizszym czasie. Ale to dobrze, bo nie bede bala sie ciazy.
Zycze milej wielkanocnej Niedzieli |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 11:42 am Temat postu: |
|
|
monka nie ma mowy o ciazy
krew to normalna reakcja. została naderwana błona i dlatego pojawila sie krew.
w ciazy napewno nie jestes. mozesz byc spokojna
co do ochoty na sex to wszystko w swoim czasie. najpierw "tam" musi sie wszystko zagoic i dopiero potem mozecie probowac dalszych przyjemnosci. napewno to sie zmieni . gwarantuje ze nie wyjdziecie z łozka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
monkaaa
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 7:59 am Temat postu: |
|
|
Dziekuje za te slowa otuchy Zauwazylam cos dziwnego, wczoraj minal 28 dzien cyklu, od kilku dni widze, ze mam spuchniete piersi - wczesniej mialam 'luz' w staniku, teraz wypelniaja mi caly, co budzi moj ciazowy niepokoj. Widze tez ze powiekszyly sie sutki i sa obrzmiale. Obserwuje to u siebie od mniej wiecej 4-5 dni. Zrobilam 2 testy ciazowe, wyszly negatywnie. Czy mozliwe zeby sie mylily?Czy mozna jednak podejrzewac ciaze?
Tak jak mowilam, bylo pocieranie, lagodne plytkie wejscie, ale wystrysk byl dopiero pozniej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|