Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Czarna-Jagoda
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 2:16 pm Temat postu: Striptiz??? hm... ale jak? |
|
|
Witam, chlopak mnie meczy zebym zrobila mu przed tym jak sie bedziemy mieli kochac striptiz, powiem szczerze choc mi wstyd, KOMPLETNIE NIEWIEM JAK SIE DO TEGO ZEBRAC? Moze mi to ktos opisac zebym nie zrobila z siebie idiotki? a chcialabym go mile zaskoczyc... dodam,ze jest szalony, i uwielbia eksperymenty, o reszcie jego kosmicznych pomyslow nie opowiem. Po za tym stwierdzil,ze chce mi zrobic zdjecie na go, ale to juz chyba nie smaczne, jeszcze ktos zobaczy i co? To pomoze mi ktos z tym striptizem, nie chce go zawieść czekam na porady |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 6:55 pm Temat postu: |
|
|
striptiz - owszem. ale raczej nie zgodziłabym się na zdjęcia.
było nie było ale jeślibyście się rozstali to potem będziesz przerażona, że chłopak ma takie Twoje, nie ukrywam, wstydliwe zdjęcie.
to tak przy założeniu że coś wam nie wyjdzie, ale nie czarujmy się- bardzo często tak bywa. więc lepiej nie kusić losu
co do striptizu- ubierz się. to po pierwsze- po to żebyś potem mogła się rozebrać najlepiej mieć na sobie kilka warstw.
włącz jakąś muzykę- taką jaką lubisz żebyś potrafiła się przy niej rozluźnić.
na facetów też działają (zresztą na kobiety również) przyciemnione światło, świeczki, olejki aromatyczne.
a co do urozmaicania- może zaproponuj chłopakowi żeby on też dla Ciebie zrobił striptiz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Perełka121313
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 1:28 pm Temat postu: |
|
|
Noom poprzedniczka ma rację ..co do zdjęć ..;]
a co od striptizu - to musisz zrobić jak najwieksze na nim wrazenie ..;D
moze na początku ..ubierz się sexownie może w jakoś koszulke albo cos pobdobnego ..;] pózniej stopniowo zdejmuj z siebie ubrania i jakos bedzie ..;D mysle ze to dobry pomysł z tymi swieczkami ;D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pata4
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 12:38 pm Temat postu: |
|
|
Ja zrobiłam mojemu facetowi prezent w postaci striptozu! Kupiłam sexi stroj pokojowki ktory z latwoscia moglam zrzucic,puscilam jakas podkrecajaca nutke...i było NIESAMOWICIE ,spielam mu raczki kajdankami tak zeby nie mogl mnie odtykac....zaczelam sie przed nim wić i czasami muskalam jego ciało ustami....Byl w niebowziety i az sie telepal zeby moc mnie dotknąc!! Na koniec odpielam mu raczki a on rzucil sie na mnie jak opętany:P .... było bosko!!!!! POLECAM!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 5:59 pm Temat postu: |
|
|
No mój też mnie niestety tym gnębi Ale stroju pokojówki nie kupię A co do zdjęć, ma i jakoś nie powiem,żeby to mi spędzało sen z powiek. A co do samego striptizu-moim zdaniem nic na chama. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zagubiona_ona
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 7:02 pm Temat postu: |
|
|
czarna_jagoda - fajna scena striptizu jest w "9 i pół tygodnia" wogóle kocham ten film
ja niestety striptizu jeszcze nie robiłam...
tzn kiedyś robiłam dla siebie dziwnie to brzmi i sama sobie zdjęcia robiłam - faceta nie potrzebowałam
i tak jak Gosia pisała - wiele warstw ubrań, na samym ciele bardzo sexowna bielizna - mnie strasznie kręcą gorsety pasy do pończoch i pończochy
u mnie z kolei to ja mam szalone pomysły... mój chop niestety nie
ja mam chyba za szalone - naczytało się dziewcze de Sade i trylogię o Śpiącej Królewnie Anny Rice _________________ We collect our phobias
Our sicknesses
Feel so good only when we can complain
Riverside - Schizophrenic Prayer |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 1:58 pm Temat postu: |
|
|
Wysłałem Ci w prywatnej wiadomości (mam nadzieję) przydatną rzecz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 3:37 pm Temat postu: |
|
|
ja tez dostanę? : D _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 11:57 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma problemu, ale to taka rzecz bardziej dla początkujących haha xD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 11:58 pm Temat postu: |
|
|
Hmm...Ja też chce ;P _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|