Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tallka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 2:28 am Temat postu: |
|
|
co do tych sterydów. jeeej! one potrafią zdziałać cuda! fakt- przy długim stosowaniu nie są już takie cacy ;]
maści, stosowane do 10 dni (w zależności od jej rodzaju), są NAPRAWDĘ skuteczne. ludzie boją się ich, bo nie wiedzą jak je stosować.
GŁÓWNA REGUŁA: KRÓTKO!! i będzie git
Dodano po 2 minutach:
aha! i jeszcze jedno- zanim kupiłabym jakikolwiek szampon, maść, oliwkę, odżywkę, czy cokolwiek- poszłabym jednak do tego dermatologa. nie potrzeba skierowania... a od razu będzie wiadomo, co dolega. po co wyrzucać niepotrzebnie kasę?... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bianka16
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 2:49 am Temat postu: |
|
|
Pewnie,że najłatwiej byłoby pójść do lekarza, tylko,że na wizytę czasem długo się czeka, a zmiany które są na skórze - dręczą, Cerkosol 10 jest na bazie mocznika, więc reguluje gospodarkę wodną skóry i delikatnie złuszcza, Polytar AF zapobiega nadmiernym podziałom komórek, jest on na bazie dziegciu. To są preparaty wspomagające nie tylko przy łuszczycy, ale wszelkich podobnych zmianach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Macedonia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Mówi się, że lubi powracać co któreś pokolenie. U mnie babcia miała i teraz trafiło na mnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izka300984
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 3:06 pm Temat postu: |
|
|
witam mój mąż też na problem tego typu tylko że on oprucz tych sprupów ma jeszcze z tyłu głowy białą krostę która rośnie był u dermatologa powiedział że to kurzajka przepsł mu maść ale mu to nie pomogło w sumie troche się to zmniejszyło ale nie znikneło do kąca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|