Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

strzelająca kostka (chyba) :/

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
asterix

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 11:16 pm    Temat postu: strzelająca kostka (chyba) :/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem chyba z kostką. Gdy prostuje stope a potem ja zginam to slychac jak cos tam przeskakuje tak jagby kilka razy i czuje takie przeskakiwacie. mam to już pare miesiecy, poze tym nie boli tylko ja trzymam noge na nodze przez dluzszy czas to wtedy czasami boli. co robic? co to moze byc?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od jak dawna się z tym borykasz?? Uprawiasz sport?? Czy przypominasz sobie jakąś sytuację do której to mogło dojść??
Powrót do góry
asterix

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 05, 2007 11:47 am    Temat postu: nwdmc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec to juz mam od dawna nie zabardzo pamietam co moglo sie stac, kiedys mialem skrecona kostek ale nie bylem z tym u lekarza . jeżdze na rowerze, troche gram w pilke i strzelam.
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Czw Lip 05, 2007 12:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

udaj się do lekarza...
jeśli to tak długo już masz...

byc może to nie jest poważne (jak nie boli), ale konsultacja ze specjalistą Ci nie zaszkodzi na pewno!Smile

pozdrówka
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lip 05, 2007 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prześwietlenie nie zaszkodzi Smile PzD
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1