[list]SZUKAM DLA MOJEJ MAMY LEKI KTORE W JAKIS SPOSOB POMOGA W CHOROBIE STWARDNIENIA ROZSIANEGO CHCE ABY TA CHOROBA W JAKIMS STOPNIU Z POWOLNIA LUB SIE COFA A SLYSZALAM ZE SA TAKIE LEKI KTORE NAWET WYCOFUJA CHOROBE DO KONCA: WIEM ZE KURACJA JEST DROGA BO KOSZTUJE OKOLO 3000 ZL ALE CHCIALABYM W JAKIMS STOPNIU POMOC MOJEJ MAMIE NALEZY SIE JEJ:CHORUJE JUZ DLUGO OKOLO 18 LAT I CHOROBA DALEJ NARASTA WIEM ZE NAPEWNO SA JAKIES LEKI KTORE COFAJA CHOPROBE :PROSZE O POMOC GDZIE TAKICH LEKOW SZUKAC I O JAKIEJ NAZWIE oraz JAKI LEKARZ MOZE POMOC:DZIEKUJE BARZO
przeniosłam do odpowiedniego działu.
zmień wielkość liter!
zapoznaj się z regulaminem.
Gosia85
Ostatnio zmieniony przez kamilia dnia Sob Sty 16, 2010 2:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
bellka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 4:07 pm Temat postu:
kamilo poszukaj w internecie o leku Tysabri czyli natalizumab wklejam ci stronke , masz tam kontak poszukaj lekarzy
ja jestem nowa zainteresowana tym tematem vo mo 26 ziec wlasnie zostal zdiagnozowany , ma sm
okazuje sie ze polska nie refunduje podstawowego leku jakim jes beta interferon to koszmar jakis , badz dzielna i walcz o leki dla mamy pisz wszedzie i pukaj w kazde drzwi moze ktos sie zlituje i polskie panstwo pomysli o chorych na sm
Powrót do góry
kamilia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 2:07 pm Temat postu:
tak to nie jest take proste bo ludzie co maja pomoc wypinaja sie w tej sprawie jest ciezko ja kombinuje ale bez skutecznie dziekuje za wiadomosc zycze duzo zdrowia i przedewszystkim wiary w siebie
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Neurologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1