Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sutki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ketaifk
Gość

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 3:07 pm    Temat postu: sutki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam sie czy moje sutki są normalne, bo nie mają wyszczególnionej brodawki lecz są"szpicate" od czego to zależy, czy można to zmienniś??(Jeśli to ma znaczenie mam 17 lat)
pozdrawiam
Powrót do góry
sylwia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 27, 2005 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jak Ci odpowiedzieć, bo właściwie nie sprecyzowałaś/-łeś czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem. W każdym razie jeżli jesteś dziewczyną, to nie sądze zeby było się czego obawiać.Ciało kobiety jest skomplikowane i cały czas się rozwija. A piersi kobiety przede wszystkim.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tomek
Gość

PostWysłany: Sro Lis 02, 2005 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może być to wrodzony brak brodawki sutkowej. Jest to choroba genetyczna. Oczywiście jeśli masz to od urodzenia. Dziwne, że nigdy żaden lekarz nie zwrócił na to uwagi przy badaniu. A może dlatego, że nie jest to niebezpieczne ...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1