1111
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 12:25 am Temat postu: swędzenie w okolicach cewki moczowej(oraz moczowodu) |
|
|
Witam. Jakiś czas temu ( w okolicach czerwca) dokuczała mi pewna dolegliwość. Mianowicie pewnego dnia(poprzedniego dnia czułem się całkiem normalnie) zacząłem odczuwać swędzenie w okolicach cewki moczowej, a raczej było to swędzenie moczowodu w prąciu( podczas uciskania go...bez skojarzeń proszę), ale też przy oddawaniu moczu. Towarzyszyła temu czasami niewielka wydzielina, szczególnie w nocy, ponieważ zauważałem ją rano na bieliźnie. Była to niewielka(zauważyłem ją tylko kilka razy) wydzielina, o raczej ciemnej barwie, bezwonna. Trwało to ok 10-12dni, po czym wszystko ustało i wróciło do normy. Nie stosowałem żadnych leków...jedyne co, to kilkukrotne użycie maści cynkowej. Potem nie było żadnych nawrotów podobnych dolegliwości. Zastanawiam się co to mogło być... Ostatni stosunek płciowy odbyłem na ok. miesiąc przed zaobserwowaniem tych zmian. A wszystko pojawiło się dosłownie z dnia na dzień. Czy ktoś może się wypowiedzieć? Z góry dziękuję |
|