Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maciek55555
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 1:29 pm Temat postu: szczeka przeskakuje ból zuchwa nie wiem co to |
|
|
Witam mam problem juz z przeskakujaca szczeka z 4lata. Gdy jest zimno na dworze boli mnie ta okolica i przechodzi troche na ucho. Jak to wyleczyc kiedys byłem u dentysty powiedziała zebym nie jadl przez jakis czas bolek roznych duzych zeczy ale to nic nie dało. Dodam ze mam krzywy zgryz przednie zeby wysuniete bardziej do przodu. Bardzo dreczy mnie te przeskakiwanie trenuje jeszcze sztuki walki boje sie ze cos sie z nia stanie jak mocniej dostane. Jak to wyleczyc zglosic sie operacje zrobia i po wszystkim? I uprzkrza mi to zycie strasznie np przy jedzeniu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gatroov
|
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 11:22 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej zgłoś się do stomatologa ten prawdopodbnie da Ci skierowanie do chirurga szczękowego. Może masz przeciążone stawy? Możliwe, że wystarczy leczenie stomatologiczne aparat który wyleczy nieprawidłowy zgryz może on jest powodem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
www.medandlife.com
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 4:19 pm Temat postu: http://www.medandlife.com |
|
|
Nowe rozwiązania są też w stomatologii
http://www.medandlife.com |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motylek 1988
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2014 2:54 pm Temat postu: |
|
|
Podobny problem miał mój kolega, dalszy kolega, dlatego też szczegółów nie znam i tą sprawę miał rozwiązaną operacyjnie.... Zgłoś się do specjalisty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarletwitch22
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2015 12:42 pm Temat postu: |
|
|
A coś ci się stało wcześniej? Może to pozostałość jakiegoś wcześniejszego urazu? Powiem Ci że też mam znajomego o takiej wadzie zgryzu i to chyba nie ma z tym związku... Idź lepiej do lekarza ^^ Chirurga najlepiej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motylek 1988
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2015 4:10 pm Temat postu: |
|
|
Myślę, że gdyby był to wcześniejszy uraz - sprawa byłaby prostsza....
To mogło pojawić się samo z siebie jak wiele innych chorób istniejących na tym świecie :/
Mam tutaj pytanie BARDZO WAŻNE DO - scarletwitch22
KTO TUTAJ PROSIŁ O PORADĘ NA TEMAT ZĘBÓW? A tym bardziej jego czyszczenia? Na co komu to? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|