Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lady
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 10:25 pm Temat postu: szczypie,pęka skóra w okolicach pochwy i odbytu |
|
|
Mam 33 lata.Od dwóch lat chodzę od lekarza do lekarza i dostaję mnóstwo leków, które nic nie pomagają badania mam dobre, nawet na chlamydię robiłam. Jestem wręcz sterylna, żadnych bakterii, żadnej grzybicy ani nadżerek. Nie mogę współżyć więcej niż raz, bo pęka mi skóra w okolicach wejścia do pochwy. Podczas stosunku mam mokry śluz, więc wilgotność chyba jest dobra..Od kilku miesięcy w ogóle już nie współżyję i nawet gdy korzystam z toalety i używając bardzo delikatnego papieru toaletowego odnajduję maleńkie ślady krwi z okolic pochwy i odbytu, gdzie mam popękaną delikatnie skórę. To bardzo szczypie:( Używałam już maści nawilżające, antybiotyki, inne leki..już nie wiem co robić Do kogo się udać?Jedna ginekolog stwierdziła,że to uczulenie. Zaczęłam chodzić w bawełnianej bieliźnie pranej tylko w szarym mydle, używałam maści i leków na odczulanie... Wszystko na nic, to nie to Jestem załamana:( Czy już nigdy nie będę mogła normalnie cieszyć się seksem??? Bez niego życie jest do bani. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 11:46 pm Temat postu: |
|
|
a u dermatologa byłaś? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lady
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 3:06 pm Temat postu: |
|
|
Pytałam mojego ginekologa ale powiedział,że to nic nie da i dermatolog tu nie ma nic do powiedzenia. Jednak pójdę mimo wszystko, bo to ostatnia "deska ratunku". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 3:52 pm Temat postu: |
|
|
czemu nic nie da? jeżeli to nie są skutki infekcji, to moze to problemy skórne? w każdym razie warto spróbować.. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lady
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 11:36 am Temat postu: |
|
|
Na pewno spróbuję ale jeśli nie poskutkuje, to poszukam tutaj pomocy..może ktoś miał podobną przypadłość...? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 11:40 am Temat postu: |
|
|
no ja kiedys mialam cos podobnego, nie moglam sie wyproznic i wlasnie pekla mi skorka tam miedzy pochwa a odbytem, pewnie dlatego ze byl spory wysilek.... ale nic nie robilam tylko smarowalam kremem i staralam sie nie miec zaparc i dalam sobie spokoj na jakis zcas ze zblizeniami... trwalo to tydzien i nie wrocilo
mam nadzieje ze poradzisz sobie ze swoim problemem a do dermatologa nie zaszkodzi isc, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lady
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 8:05 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam przerwę w seksie od pół roku prawie i po pierwszym razie, wcale nie takim aż hej... nie mogę nawet się wysikać, bo mnie tak szczypie:(Pełno małych pęknięć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 10:19 pm Temat postu: |
|
|
a to występuje zarówno, jak nie używacie prezerwatywy jak i używacie? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nieustraszona
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 8:56 pm Temat postu: :( |
|
|
Ludzie mam PYtanie po stosunku szyjka macicy bardzo mi spuchla i mam obrzek nie oge nawet sobei wsadzic palca co mam zrobić czy on mial syfa jakeigos?? pzomocyyy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 1:14 am Temat postu: |
|
|
mozliwe, że to infekcja lub reakcja alergiczna. proponuje na poczatek posmarować maścią clotrimazolem a w drugiej kolejności wybrać się do ginekologa. ewentualnie możesz kupić jeszcze saszetki tantum rosa do przemywania. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|