Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

szybki spadek wagi, czarny stolec - objawy czego?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anet

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 13, 2011 8:21 pm    Temat postu: szybki spadek wagi, czarny stolec - objawy czego? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze ktos mi pomoze wciagu roku schudlam bardzo duzo mimo iz jem bardzo duzo. wyniki morfologii nie sa zadowalajace, mam za malo krwi ale zelazo jest dobre. mam malo obfite miesiaczki. do tego doszedl czarny stolec. dodam ze ciagle jestem zmeczona i senna.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 12:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anet czarny stolec może być wynikiem przyjmowania żelaza, możesz mieć anemię albo pasożyty. Powinnaś być pod kontrolą lekarską.
Powrót do góry
Saszka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Paź 26, 2011 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak potwierdzam - czarny stolec może być wynikiem przyjmowania żelaza. Może się źle przyswajać i dlatego stolec jest czarny. Spróbuj żelaza z Olimpu. ChelaFerr. po nim nie ma skutków ubocznych.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1