FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deli
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2007 10:13 am Temat postu: tabletka wzięta niepotrzebnie?? |
|
|
Witam!
Mam problem i proszę o poradę. 1 stycznia 2007r dostałam okresu, 13.01 kochałam się z chłopakiem (bez zabezpieczenia, ale do wytrysku nie doszło we mnie, jednak po jakims czasie znowu zaczelismy sie kochac nie sadze, zeby plemniki, ktore ewentualnie zostaly na penisie mogly przezyc, co?]), wczoraj (25.01) lekko krwawilam (ale naprawde lekko), myslalam, ze to juz okres (przewaznie cykle mam 26-27dniowe), więc wzielam tabletke anty (zmienilam, wiec musialam przyjac ja pierwszego dnia cyklu). Dzisiaj okazlo sie, ze to nie okres, a tabletka już wzięta. Co teraz? Brac dalej, czy czekac do okresu? a tak btw. czy te krwawienie moze oznaczac, np. ciąze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziunia 23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 10:58 am Temat postu: |
|
|
mialam ten sam problem wzielam tabletke przed okresem pierwsza.. ale to byl swiadomy wybor chcialam sama sobie wyznaczyc dni okresu i tak tez zrobilam ... biore druga tabletke .. i zamierzam brac juz normalnie .. nic ci nie bedzie ... pol roku zrobilam sobie przerwe w braniu .. a wczesnieuj przez 8 czy 9 miechow bralam yasmin i zaczynalam tez prze okresem ...
a krwawienie nie jest objawem ciazy ...
---edit by emilka---
jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|