Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
martii
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 12:54 pm Temat postu: tabletki a antybiotyki?
czesc od pol roku biore tabletki antykoncepcyjne i nigdy do tad nie zazywalam razem z nimi antybiotykow.Tak sie stalo ze ostatnio zachorowalam i od 4 dni stosuje antybiotyk.Moje pytanie brzmi czy antybiotyk ma wplyw na skuteczność dzialania tabletek antykoncepcyjnych?? czy moge sie teraz bezpiecznie kochac z moim chlopakiem bez mozliwosci wpadki...prosze napiszcie mi cos na ten temat.....
Powrót do góry
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 2:13 pm Temat postu:
antybiotyki nie maja wpływu na skutecznośc proszków antykoncepcyjnych. Ale jeśli chcesz wiedziec dokładniej, to proszki antykoncepcyjne nie są 100% skyteczne i wpadka zawsze jest możliwa
Powrót do góry
iwonka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 8:56 am Temat postu:
na ulotce masz napisane jakie leki obniżaj.a skutecznośc antybiotyki ale nie wszystkie mogą obniżyc skuteczność ale to zależy też od tego ile je będziesz brała ja kiedys bralam antybiotyki inic mi nie było normalnie dostałam okres(ale na wszelki wypadek zabezpieczaj sie dodatkowo)
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1