Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
martii
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 6:50 pm Temat postu: tabletki a ciaza
czesc mam pytanko ktore dotyczy tabletekantykoncepcyjnych. zazywam je juz od 5 miesiecy regularnie o tej samej poze raz tylko sie spoznilam 2 godziny ale maksymalna pora spoznienia to 12 godzin. ostatnio 2 tygodnie temy mialam miesiaczke ktora trwala 4 dni i byla mniej obfita niz zwykle od tego czasu baje sie czy nie jestem w ciazy.Moj brzuch sie powiekszyl ale czy to jest mozliwe ze w 3 tygodniu ciazy jest widoczny brzuch....?? naprawde boje sie ze jestemw ciazy moj chlopak uwaza ze przesadzam ze nie powinnam panikowac bo zawsze biore tabletki ale mimo tego asie boje moj brzuch sie powieksza...i jeszcze jedno pytanko wiem ze okres podczas ciazy jest mozliwy ale jak on wyglada czy tez jest tak obfity jak normalny jaki ma koor....pisalam wczesniej ze mialam skromny okres ktory trwal tylko 4 dni ale byl normalnego koloru...prosze niech ktos odpisze na moje pytania z gory dziekuje papapa
Powrót do góry
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 7:34 pm Temat postu:
Na pewno nie jesteś w ciąży Spóźnienie 2 godzinne przy 5 miesięcznym braniu tabletek,to żadne spóźnienie Powodzenia.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1