Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

tabletki a nawilzenie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anusia
Gość

PostWysłany: Sro Lut 08, 2006 9:24 pm    Temat postu: tabletki a nawilzenie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko Arrow czy moze tabletki moga byc przyczyna braku odpowiedniego nawilzenia pochwy? bo mam teraz taki wlasnie problem Crying or Very sad moj facet robi wszystko a ja mimo podniecenia psychicznego nie moge sie nawilzyc Embarassed dodam jeszcze ze bioree tabletki od 8 miesiecy i wczesniej nie mialam z tym problemow :/ heeellllp
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lut 09, 2006 10:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli tabletki miał by być przyczyną tego to raczej od poczatku (badz od kąd juz na dobre zaczel by działaś - czyli góra 2 miesiące) a jeżeli bierzesz je 8 miesiecy i wcześniej wszystko bylo wporządku to raczej nie jest sprawą tabletek.

Ja może i troche wiem na temat sexualności oraz biologi, ale teraz to autentycznie mnie zagiełaś, bo nie mam pojecia (jako troche wiedzay laik) czym to może być spowodowane.

Zawsze zostaje lekarz który musi ojść co jest grane Wink

(to że ja nie wiem nie oznacza że nie otrzymsz odpowiedz - foum jest naprawde czytane przez mase ludzi bydz może ktos miał podobny problem Wink )
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anusia smutna :(
Gość

PostWysłany: Czw Lut 09, 2006 11:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie tez zastanawialam sie nad tym dlaczego dopiero teraz wystapiloby takie dzialanie skoro wszystko normuje sie zazwyczaj w okresie 2-3 miesiecy Question zal mi strasznie mojego faceta bo mysli ze to jego wina Sad Sad Sad Sad
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lut 09, 2006 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W takim razie chyba najlepiej będzie udac sie do lekarza Wink

A co do faceta (to z nas już sa takie stworzonka małe ktore nie pomyśla a biorą wszystko do siebie) wytłumacz mu że poprostu coś sie stało, nie że ona jest beee Wink

Musisz tez mu wspomnieć że napewno wszystko bedzie szlo przywrocić do normy - niedowiarki z nas (facetów).
Powrót do góry
KARINKA1920@

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 06, 2008 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie czy w wieku 15 lat mozna brac tabletki antykoncepcyjne ?? Embarassed
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lip 06, 2008 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

można, ale lepiej zacząć trochę później. w wieku 15 lat jeszcze dojrzewasz i to może niekorzystnie wplynąć później jak będziesz chciała je odstawić.
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalezy tez od tego kiedy dostalas okres?? bo pierwsze miesiaczki moga byc bezowulacyjne dlatego lekarz powinien byc ostrony i zrobic badania... jakby chcial przepisac tabletki bez badan to wiadomo ze jest niekompetentny...
jezeli zaczelabys brac tabletki antykoncepcyjne i okazalo by sie ze jeszcze nie mialas podczas cyklow owulacji a tabletki maja to do siebie ze hamuja owulacje - moze sie zdazyc tak ze owulacja calkiem zaniknie i nigdy juz jej nie bedzie wiec lepeij z tym uwazac ....
Powrót do góry
KARINKA1920@

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres dostałam gdy mialam 13 lat Embarassed
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1