Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
baldachim123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 8:48 pm Temat postu: Tabletki "Breast Control" a rozrost miednicy? |
|
|
Bardzo proszę o poradę!
Czy tabletki Breast Control (w ich składzie jest podana kozieradka oraz umieszczona informacja o spowodowaniu przez składniki rozwoju tkanki kostnej) mogą spowodować rozrost miednicy i bioder? Pragnę zaznaczyć, że nie chodzi mi tutaj o tłuszcz, ale o rozrost "układu kostnego".
Bardzo proszę o szybką odpowiedź, będę bardzo wdzięczna!
Pozdrawiam!
---edited by Mała Mi---
Proszę nadawać tytuły tematom bardziej sugerujace problem.Tytuł zmieniłam.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 9:22 pm Temat postu: |
|
|
kozieradka stosowana jest w stanach osłabienia organizmu, przyspiesza przemianę materii, ma ona własciwości przeciwzapalne, żółciopędne, rozkurczowe, żółciotwórcze, pobudzające wydzielanie soku trzustkowego, żołądkowego i jelitowego, wzmacniające, pobudzające regenerację wszystkich tkanek, aktywujące hemopeozę, moczopędne, przeciwalergiczne, wiec ona raczej nie powoduje rozrostu tkanki kostnej.
Nie wiem co do innych skladników zawartch w tym preparacie ale skoro w ulotce pisze ze moga powodowac rozrost tkanek to moze to jest skutek uboczny. Ja bym byla jednak ostrozna z takimi preparatami. Moze warto poradzic sie lekarza rodzinnego. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
baldachim123
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za odpowiedź.
Ale czy naprawdę myślisz, że jakikolwiek preparat może spowodować rozrost miednicy? Powiem szczerze, że mnie wydaje się to absurdalne na pierwszy rzut oka, a oni mają na myśli właściwości rewitalizujące, lecz to sformułowanie naprawdę mnie przestraszyło.
Czytałam jeszcze na ich stronie autorskiej- gwarantują, że po użyciu nie następuje wzrost masy ciała. Jednak zaznaczałam wcześniej, że nie chodziło mi o tłuszcz... Ale przecież jedno z drugim się wiąże. Hm? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 10:23 pm Temat postu: |
|
|
Przyznam sie ze trudno mi cokolwiek na ten temat powiedziec. Ja jestem dosyc sceptycznie do takich "rewelacyjnych" lekow nastawiona. Ale masz racje rozrost miednicy raczej wiaze sie z przybraniem na wadze. Sporo sprzecznosci jest, wiadomo kazdy produkt jest chwalony na stronie producenta, co nie zawsze okazuje sie prawda. Moze sporoboj znalesc osoby ktore uzywaly tego preparatu, dowiedz sie o ich doswiadczenia.
Jak nie to wybierz sie do lekarza, napewno cos doradzi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
baldachim123
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 10:36 pm Temat postu: |
|
|
Rozumiem. Wiesz, zawsze w opisach tego typu produktów umieszczane były zaledwie spekulacje na temat zmiany wagi albo temat ten został całkowicie przemilczany, a tutaj producent daje gwarancję- brak przybrania na wadze, brak skutów ubocznych. Chyba obawiałby się i nie zrobił tego, gdyby wiedział, że preparat powoduje radykalne zmiany, prawda?
Jednak zastanawiają mnie te słowa: rozrost tkanki kostnej, łącznej...
Co do osób, które używały, niestety nikogo takiego nie znalazłam. Rzeczywiście chyba wybiorę się do lekarza po poradę.
Dziękuję za to, że odpisałaś, jestem bardzo wdzięczna. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 10:43 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma za co dziekowac, od tego jestesmy na forum Po to ono jest _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
baldachim123
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Janeczka1990
|
Wysłany: Pon Paź 13, 2014 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Poszperałam trochę w necie i zasiegnelam porad starego wuja google i moim oczom ukazał sie nieslychanie ciekawy, pelen brutalnych faktow i opinii artykul dotyczący tabletek BREAST CONTROL . Masakra ... Sami lepiej poczytajcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|