Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bartuch
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 9:51 pm Temat postu: Tabletki tycie skutecznosc |
|
|
Moja dziewczyna bierze abletki antykoncepcyjne przez 9 miesiecy i wydaje nam sie ze troche przytyla czy to jest normalne ?? niestety nie uprawiamy regularnego i czestego seksu.... mam jeszcze male pytanie jak bardzo skuteczna jest antykoncepcyjna za pomoca tabletek oczywiscie wiem ze ejst najskuteczniejsza ale czy jest taka mozeliwoscnp zajscia w ciaze ??? prosze o szyka odpowiedz !! z gory dziekuje wam ....
-----------edit by drapaka---------
Twój drugi temat został skasowany. Nie zakładaj nowych tematów o takiej błachej treści, przecież mogłeś napisać to w tym temacie tylko w nowym poście. Nowe tematy to nowe tematy, a nie tak, że założyłeś nowy temat o tytule "rozczarowanie" tylko po to, zeby się zapytać dlaczego nikt nie odpisuje na twojego posta. TAK SIĘ NIE ROBI |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dobry_duszek
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 9:46 pm Temat postu: Tabletki tycie skutecznosc |
|
|
Nawet tabletki nie daja 100% pewnosci. Wskaznik pearla wynosi dla nich ok. 0.1- 0.5. Oznacza to ze na 100 kobiet stosujacych tabletki w ciagu roku od 1 do 5 zaszlo w tym okresie w ciaze. Dlatego istnieje szansa, ze nawet podczas brania tabletek dojdzie do zaplodnienia. A to, ze podczas ich stosowania dziewczynie troszke sie przytylo tez jest normalne. Nie ma sie czym przejmowac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 1:24 am Temat postu: |
|
|
no tak moze dojsc do zaplodnienia ale tylko wtedy jezeli dziewczyna nie barala ich codziennie, co do godziny i nie przestrzegala paru innych zasad jezeli sa stosowane prawidlowo to ciazy nie bedzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gabrysia88
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 2:40 am Temat postu: |
|
|
pituszka mam pytankonko do ciebie!!!powiedz jakie sa te zasady do przestrzegania.masz bardzo madre wypowiedzi i bylabym zadowolona z odpowiedzi.dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|