Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasia-_-
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 9:39 pm Temat postu: tabletkianie regularna miesiączka |
|
|
witam!! mam pytanie chce brać tabletki antykoncepcyjne już od teraz tylko że mam mały problem ponieważ mam bardzo nie regularna miesiaczke czasami nawet po pół roku jej nie mam. mam już przepisane tabletki tylko lekarz mi powiedział ze mam je brać w pierwszy dzień misiączki tylko co ja mam zrobić jak jej nie mam? czy ja mogłabym je brać np.od dzisiaj? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 10:59 pm Temat postu: |
|
|
Absolutnie NIE! Tabletki zaczyna się brać w pierwszy dzień okresu i tego się trzymaj. A jeżeli masz takie problemy z regularnością okresów, tabletki napewno ci to wyregulują, jednak gdyby to naprawde długo trwało idź do tego samego ginekologa i powiedz o tym, powinien wtedy najpierw przepisac ci tabletki wywołujące okres.
Jednak mam takie pytanko, ile masz lat? _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 7:40 pm Temat postu: |
|
|
ja mam 18lat. mój lekarz wie że mam nie regularna misiaczke i ja już od 2 lat biore tabletki na wywołanie miesiaczki i już nie chcą mnie tym faszerować.i czekaja aż sama dostane miesiaczke ale jej nie ma już 5 miesiąc.a tabletki chciałabym już je brać!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
smerfetka
|
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 8:52 pm Temat postu: |
|
|
chętnie się zamienie , ja chcialabym nie miec okresu przez 5 miesiecy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 9:36 pm Temat postu: |
|
|
skoro lekarz powiedział żeby poczekać to trzeba czekac. Jak się przestanie brać tabletki po długim czasie brania, okres może bardzo długo niewystępować. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|