FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lilka85
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 2:02 pm Temat postu: Tajemniczy bolesny punkt |
|
|
Witam,
kiedy byłam w 4 miesiącu ciąży, po prawej stronie przy "wejściu" do pochwy pojawił mi się bolesny punkt. Ból jest niezbyt silny, kłujący, odczuwam go tylko podczas współżycia. Ginekolog stwierdził niewielkie miejscowe zaczerwienienie i powiedział mi, że podczas ciąży takie rzeczy mogą się zdarzać, i dopóki boli tylko podczas współżycia, to nie ma powodów do niepokoju, a po porodzie powinno mi to przejść. Problem w tym, że w tej chwili od porodu mija już 7 miesięcy, dolegliwość nie mija, a już kolejny ginekolog stwierdza "niewielkie zaczerwienienie", i nie ma pomysłu co to może być i jak to leczyć.
Proszę o rady. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 6:27 pm Temat postu: |
|
|
hmm.. ale nie ma żadnej grudki, gulki podskórnej, nic takiego? Po prostu boli w jednym miejscu jak np. siniak? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lilka85
|
Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 10:27 am Temat postu: |
|
|
no dokładnie, nie ma żadnych dodatkowych objawów, żadnych zgrubień, nic. Po prostu boli i już. I tak od 13 miesięcy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kellly
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 6:00 pm Temat postu: |
|
|
smaruj srebrem koloidalnym , jest stosowane w ginekologi do leczenia nadżerki i różnych innych dolegliwości, możesz kupić w aptece na zamówienie a więcej informacji znajdziesz na necie, może to Ci pomoże |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|