FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SOL Gość
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 2:45 pm Temat postu: Taki męski uciążliwy problem... |
|
|
Mam pytanie: Jak poprawić smak swojego nasienia? Co powinienem jeść i żeby przy tym nie poprawić za bardzo żywotnośći swoich plemników? Wiem, że pomaga świeży seler, ale nie wiem czy nie ma on także właściwośći napędzających. Dodam, że nie palę, i nie przeginam z alkoholoem. Proszę o w miarę szybką odpowiedź i może jakieś rady odnośnie diety. Jeśli powinienem spożywac seler to w jakich ilościach na tydzień itp. Sok z pomaranczy napewno zwiększy też ruchliwość plemników także odpada z góry. Dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Co do żywotności to nie wiem do końca.
Ale smakt to odpowiednio nawodnić organizm - pić dużoa le z umiarem, oraz jeść dużo cytrusów - tez z umiarem
w tedy smak powinien wyjść słodko kwasny a nie gorzki chodz to rzecz gustu, kto jaki sma lubi w dodatku kazdy odbiera smak nieco inaczej, coś dla Ciebie może być słodko kwasne al z przewagą kwanego dla twojej dziewczyny słodko kwaśne z przewagą słodkiego.
Zależne to jest od zmyslu węchu oraz od ilości kubków smakowych na języku, na co już nie masz wpływu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
narni25
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 11:11 pm Temat postu: |
|
|
everything but sweet, to tez będziesz sweet czaisz??dobre są ananasy |