Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

tarczyca niespodzianka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Endokrynologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
justbal

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 28, 2006 7:40 pm    Temat postu: tarczyca niespodzianka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich
Ja dowiedzialam sie o chorbie tarczycy zupełnie przez przypadek. Poprostu nie mogłam przytyć i i tak z głupia franca zrobiłam badania no i wyszło TSH 0,006 następnie FT4 23,37. No i co oczywiście internet. Poczytałam sobie o leku THYROZOL który powoduje duże skutkki uboczne takie jak świąt, wysypka, plamy. Hm czy ktoś mi powie jakie jest prawdopodobieństwo iłż też bede mieć takie same objawy? No bo oczywiscie mnie tez przepisano ten lek. Jutro wykupuje receptę. Mam brać 2x po 20mg. Do tego propromolol. Pomocy!!! czy mam sie zacząć bać?

---- edit by Paweł:
Prosze pogrubioną trzcionkę stosować do podkreślania części postu, a nie pisać całych postów w te sposób.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Iwa
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 28, 2006 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znam metizol, mnie pomógł, TSH wróciło do normy po 4 miesiącach brania po 1 tabletce dziennie. Ale ja miałam tylko TSH złe. T3 i T4 były ok;
)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Endokrynologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1