Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
darnowa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 2:33 pm Temat postu: Telemedycyna |
|
|
Witam. Jestem nowy na forum i chciałem podzielić się z wami bardzo ciekawym tematem (Nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić, więc w razie czego proszę o przeniesienie). Jest nim TeleMedycyna. Ostatnio troszke poszperałem po internecie i napotkałem zestaw przenośnych urządzeń służących do badań z dość szerokiego zakresu chorób. Co ciekawe te wszystkie badania można robić w domu, a lekarz odrazu otrzymuje nasze wyniki i może nas poinformować o tym czy są one dobre czy złe. Podam linka do stronki gdzie to znalazłem. usuwam. Gosia85 A wy co o tym sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
PaniDominika
|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 12:54 pm Temat postu: Telemedycyna |
|
|
Urządzenia telemedyczne bardzo ułatwiają życie z przewlekłą chorobą. Mam arytmię i sama od niedawna używam tele ekg. Muszę przyznać, że czuję się bezpieczniej wiedząc, ze zawsze mogę się skontaktować z lekarzem kiedy gorzej się poczuję. O jakie konkretnie urządzenie Panu chodzi? Jeżeli także o przyrząd do kontroli pracy serca, to polecam firmę z Warszawy, mieści się naprzeciwko szpitala bródnowskiego. Usługa nie jest droga, a wszelkie konsultacje osobiste i telefoniczne są w cenie abonamentu. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edhel
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 3:59 pm Temat postu: |
|
|
film medyczny z kardiologii: