Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

tel.komorkowy a nieplodnosc ?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Lis 06, 2009 1:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może mieć wpływ . Plemniki nie lubią wysokiej temperatury, przegrzewania jader Dlatego proponuje zrobić badanie nasienia

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zefirka23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 06, 2009 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słyszałam że przegrzewanie jąder ma duży wpływ na męską płodność.... nawet gorące kąpiele szkodzą naszym facetom
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lis 06, 2009 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak ale pod warunkiem ze woda jest naprawde goraca a nie ciepła.. tylko co jak facet lubic sie popluskac w ciepłej i to bardzo ciepłej wodzie? jak przemowic mu ze to moze mieczły wpływ.. ?

Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak szczerze mówiąc to nie wiem.... mój M też lubi się pluskać w gorącej wodzie i też mu nie mogę przegadać że to szkodzi nasionkom Sad Razz
Powrót do góry
Emilia87

PostWysłany: Pon Lis 16, 2009 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak ja próbowałam przekonać mojego M że gorące kąpiele nie są za dobre to uznał że robie sobie z niego żarty.
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Wto Lis 17, 2009 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój M tak samo twierdzi..... my staramy się o dzidzie ponad 2 lata a M twierdzi że nie mamy problemu... że jak będzie to będzie.... oh Ci faceci tacy uparci Smile
Powrót do góry
Emilia87

PostWysłany: Sro Lis 18, 2009 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie. Mój M ostatnio stwierdził że chyba mamy jakiś problem z płodnością bo od ponad dwóch lat się nie zabezpieczamy a dzidziusia jak nie było tak nie ma. Ale jak chciałam z nim o tych kąpielach porozmawiać to się chyba trochę przestraszył odpowiedzialności i na razie nie bardzo chce myśleć o dzieciach Sad
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Sro Lis 18, 2009 7:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja Ci powiem że mężczyźni nie chcą przyjąć do wiadomości że to może byc ich wina.... to strasznie wchodzi na ich ego Razz
oczywiście nie mówię ogólnie bo są mężczyźni którzy zgadzają się na badania i na wszystko Very Happy
mój M sie zgodził na badania i okazało się że ma słabe nasienie i jak na razie nie chce nic słuchać na temat badań i np kąpieli że szkodzą gorące Smile))
obecnie razem pijemy ziółka..... jakie będą skutki to zobaczymy Smile
Powrót do góry
Emilia87

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 11:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO tak. CZekam teraz na wyniki badań i za tydzień idę do gin. i zabaczymy co dalej będzie. Trochę się denerwuje ale jestem dobrej myśli Smile
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzymam mocno kciuki Smile)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3