Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2006 9:52 pm Temat postu: |
|
|
dzieki Panicz to mnie uspokoiles :] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dori198521 Gość
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 6:53 pm Temat postu: Test i pozioma kreska? |
|
|
Mam pytanko.Opisywałam swoją sytuację w poście ,, co mogą oznaczać te objawy...?" , ale mam pytanko tak z cztstej ciekawości i tak żeby wiedzieć na przyszłośc! Czy zdarzyło sie komus , że jak robił test ciążowy to pojawiła sie pozioma linia która z czasem a dokładnie znikła po około 4-5 minutach, a pionowa została. Czy to znaczy że test został żle wykonany, czy niektóre testy mają to do siebie,że gdy mocz umieści... i w tym oknie gdzie pojawia sie wynik wraz z tym różowym kolorem który ciągnie sie (aby wykryć wynik) pojawia się linia pozioma która znika z czasem.NADMIENIAM ŻE ROBIŁAM TEST ,, bobo-test" taki w żółtym podłużnym opakowaniu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 6:57 pm Temat postu: |
|
|
musisz powturzyć test |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 7:25 pm Temat postu: |
|
|
Każdy test jest inny,a na załączonej ulotce dokładnie jest opisane jak go wykonać.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość Gość
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 12:23 pm Temat postu: |
|
|
Ważne jest nie ile dni po stosunku wykonano testy ale ile dni po przewidywanej miesiączce.
Poza tym zamiast wydawać pieniądze na trzy testy ciążowe trzeba było zrobić badanie na oznaczenie poziomu betaHCG z krwi. To badanie można wykonać w każdym laboratorium a wynik daje stuprocentową pewność. Nie jest to zwykły test ciążowy pokazujący czy jest się w ciąży czy nie tylko test pokazujący poziom hormonu, który jest podwyższony już w pierwszym tygodniu ciąży. Koszt jest porównywalny z kosztami testów z apteki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
happy
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 2:01 pm Temat postu: Czy angielskie testy różnia sie coś od polskich? |
|
|
jestem obecnie w londynie i zastanawiam sie wlasnie czy jak pojde teraz po test to bedzie on tak samo wiarygodny jak polski :d |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 2:11 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno tak,jeśli wykonasz go zgodnie z instrukcją. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
happy
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 5:26 pm Temat postu: happy |
|
|
nie nie róznia sie bo juz to sprawdzilam sa takie same ta sama metoda róznica jest wiadomo w marce i wygladzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bel Gość
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 6:28 pm Temat postu: mam pytanie |
|
|
zrobilam jeden test "bobo-test" i przy literce C pojawila sie wyrazna kreska ale przy literce T pokazala sie rowniez tylko ze byla blada i bledla nadal nie wiem co o tym myslec ... prosze napiszcie co o tym sadzicie dziekuje z gory. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2006 8:21 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz nie wiem co o tym sądzic ten ,,bobo -test" jest jakiś dziwny ja miałam piomową kreskę w polu C i poziomą kreske która też bladła,ale ona była pozioma.Lepiej wykonaj drugi test, jakiś inny! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|