Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anettka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:05 am Temat postu: troski i przezycia młodych matek |
|
|
czesc w tym temacie mozemy popisac jak sobie radza łode mamy czyli nie letnie mam 17 lat i jestem w ciaży nie jest tak zle jak niektóży pisza niewiecie czy jest jakies forum przeznaczone dla nieletnich mam bo gdzie nie wejde ciagle krytykuja nas przyszłe mamusie odpiszcie
------------------------edit by drapaka------------------
Post przeniesiony do odpowiedniego działu. Wcześniej był w "objawach ciąży" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 11:02 am Temat postu: |
|
|
U nas nie ma ograniczeń wiekowych co do ciężarnych kobiet. Jak już jestes w ciąży to przeciez nie każemy ci cofnąć czasu:) _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madzulla Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 12:33 pm Temat postu: |
|
|
anettka nie martw sie tym co mowia inni wystarczy ze jestes odpowiedzialna przyszla mamusia powodzenia dbaj swojego skarba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 6:57 pm Temat postu: |
|
|
własnie niech sobie mowia co chca, a Ty nie denerwuj sie i ciesz dzidziulka bo to nawspanialszy prezent od losu jaki moze byc 3m sie mocno!!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adusia172
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 8:35 am Temat postu: |
|
|
anetka ja za 2 tygodnie bede miala 18 lat a obecnie jestem w 7 tygodniu ciazy nie uslyszalam jeszcze od nikogo zadnych przykrych sło a nawet jesli ktos cos powie nie mozna sie tym przejmowac to tylko twoje zycie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 10:30 am Temat postu: |
|
|
Świeta prawda.Zawsze zdarzy sie ktos komu nie spodoba sie ten wspanialy blogoslwaiony stan w drugiej kobiety..pewnie w duzym stopniu role tu odgrywa zazdrosc?Ja bym sie tym nie przejmowala co kogo obchodzi Twoja ciaza i Twoje malenstwo.A na tym forum mozesz byc pewna ze uzyskasz pomoc,rozmowe bez znaczenia na to czy masz 17 czy 45 lat.Pozdrawiam serdecznie wszystkie zafasolkowane przyszle mamulki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jadziulla
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 6:59 pm Temat postu: |
|
|
hej, ja mam 16 lat i jestem w ciąży narazie nikt nie wie bo nic nie widac ale facet zaczyna sie odde mnie odsówac... bd cięzko ale malenstwo mi wszystko wynagrodzi... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rozczochrana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 7:17 pm Temat postu: |
|
|
hej ja mam 22 lata i jak na razie nie wyobrażam sobie posiadania dziecka, czuję się zbyt niedojrzała i nieodpowiedzialna na to, dlatego Wam młode mamuśki z całego serca pozdrawiam i podziwiam to jak jesteście dojrzale i dajecie sobie rade |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 7:50 pm Temat postu: |
|
|
anettka17 lat to wcale nie tak mało. najważniejsze żebyś teraz dbała o siebie i maleństwo
możesz tutaj pisać ja wprawdzie mamą jeszcze nie jestem ale chętnie pogadam a czy masz wsparcie w najbliższych?
jadziullaa czy chłopak wie, że jesteś w ciąży?
w którym tygodniu jesteś?
chodzisz do lekarza?
czasem warto przegadać sprawę z najbliższą Ci osobą. to ważne by mieć wsparcie lub wiedzieć na czym się stoi.
pozdrawiam wszystkie oczekujące maleństwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|