Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yola Spamer
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2017 4:28 pm Temat postu: |
|
|
Zawsze miałam ten problem,że wszystko mi się odbijało na górze oka i ciągle się musiałam poprawiać więc ja nie stosuję żadnych cieni, z kreskami też już nie mam problemu bo zrobiłam sobie makijaż permanentny [zakaz dodawania linków na forum] także niewiele mogę w tej kwestii zaradzić, chociaż wiem,że są różne spraye utrwalające. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jjusti18 Spamer
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2017 8:56 am Temat postu: Makijaż Permanentny- polecam |
|
|
Hejka
jeżeli chcecie mieć trwały makijaż, polecam zrobić sobie makijaż permanentny- to naprawdę świetne rozwiązanie. Ja ostatnio wykonałam stały makijaż ust w Gabinecie Kosmetycznym Twoje Zacisze i jestem naprawdę zadowolona. Moja usta wyglądają pięknie! Uwielbiam dobrze malować się, ale ciągłe poprawianie make-up jest uciążliwe. Makijaż permanentny o wiele mi to uprościł.
[zakaz zamieszczania linków na forum] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
makijaz
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2018 12:22 pm Temat postu: |
|
|
Może szukacie dobrego gabinetu makijażu permanentnego we Wrocławiu? Zajrzyjcie do Makijaż permanentny Wrocław
Jest to gabinet z wieloletnim doświadczeniem, oferujący szeroki wybór zabiegów. Jest to również miejsce, w którym panuje naprawdę miła atmosfera. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiniak
|
Wysłany: Pią Gru 07, 2018 10:58 pm Temat postu: |
|
|
Mój makijaż jest zawsze trwały i idealny. I to wcale nie dlatego, że jestem wizażystką, ale dlatego że zdecydowałam się na makijaż permanentny. Eefekt przerósł moje oczekiwania. Moje brwi i usta są teraz bardzo wyraziste a przy tym wyglądają mega naturalnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zielona90
|
Wysłany: Sob Paź 26, 2019 9:11 am Temat postu: |
|
|
Makijaż permanentny jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Ja zdecydowałam się na takie zabiegi u pana Krzysztofa Majerskiego w Krakowie i jestem zadowolona z efektów. Moje brwi są przyciemnione ale nadal wyglądają naturalnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|