Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Katarzyna79
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2014 8:32 am Temat postu: Ubezpieczenie OC lekarzy neurologów |
|
|
Tak jak w temacie, jestem ciekawa gdzie jesteście ubezpieczeni? Ja od dawna mam wykupioną polisę w Interpolska i opłacam składki w wysokości 331 złotych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdalenaK
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2014 12:05 pm Temat postu: Re: Ubezpieczenie OC lekarzy neurologów |
|
|
Katarzyna79 napisał: | Tak jak w temacie, jestem ciekawa gdzie jesteście ubezpieczeni? Ja od dawna mam wykupioną polisę w Interpolska i opłacam składki w wysokości 331 złotych. |
Swoją pierwszą obowiązkową polisę kupiłam w [zakaz umieszczania linków], więc nigdy wcześniej nie ubezpieczałam się w Interpolska. W sumie chyba tak jak wszędzie wysokość składki zależy od specjalizacji lekarza. U mnie składka wynosi 240 zł, ponieważ jestem ortodontą. Mąż prowadzi biuro rachunkowe i również korzysta z tego pośrednika ubezpieczeniowego, więc polecam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hipis
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2014 7:47 pm Temat postu: |
|
|
A ja nie polecam Interpolska ani iexpert, bo Katarzyna79 i MagdalenaK to zapewne studenciki pracujące za 1 brutto za taki wpis na rękę na umowę o dzieło i zatrudnione przez firmę pijrowską Interpolska i iexpert do marketingu szeptanego chwalącego te firmy. Czy pijarowcy "robią" jednocześnie te dwie firmy, czy te firmy to jedno i to samo?
Pozdrawiam,
KONKURENCJA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sinior
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2015 1:37 pm Temat postu: |
|