Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
giecek86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 11:00 pm Temat postu: ubytek chrząstki kolanowej |
|
|
Witam. Mam ubytek w chrząstce kolanowej chciałbym się dowiedzieć wszystko o tym urazie jakie są wszystkie metody leczenia. Czy uraz należy do tych poważniejszych? I czy są to zabiegi ryzykowne? tzn. czy istnieje taka mozliwość że coś sie z kolanem moze pogorszyć?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiaczubacka
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 11:12 am Temat postu: |
|
|
a jak to sie stało?, ja miałam ostatnio wypadek i tez mam problem z kolanem, boli mnie bardzo i nie moge zgiac, ale lekarz powiedział ze chrzastka jest opuchnieta, jakie objawy były u ciebie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 2:34 pm Temat postu: |
|
|
No u mnie niebyło konkretnego wypadku ale miałem małe blokowanie kolana co sie z czasem pogarszało. Jest to ból kiedy chce wyprostować kolano(tak jakbym chciał a niemógł). Radze iść do lekarza ale Prywatnie jakiegoś dobrego jesli to ci niedaje spokoju da sie to 100zł(w moim przypadku) ale powie konkretnie co jest nie tak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiaczubacka
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 6:59 pm Temat postu: |
|
|
ale mnie boli nad kolanem, moge je wyprostowac, nie moge zgiac, ale nie boli kolano tylko tuz nad nim i własnie tutaj jest spuchniete |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez mam bole kolana , na poczatku z boku obecnie nad kolanem. Historia bolu jest dluga wiec nie bede was nia zanudzac:) Obecnie czuje klucie nad kolanem i w kolanie, i uczucie jakby cos mi mialo wyjsc z kolana. 3 latas temu mialam robiony rezonans i wyszlo uszkodzenie lakotki, nie zgodzilam sie wtedy na zabieg, ale we wrzesniu niesty czeka mnie artroskopia. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiaczubacka
|
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 4:27 pm Temat postu: |
|
|
ale uszkodzona łękotka objawia sie bolem nad kolanem????czytałam ze jak sie ma uszkodzona łękotke to nie mozna wyprostowac nogi do konca, aja prostuje tylko nie moge zgiac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|