Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 7:39 pm Temat postu: Ubytek w piszczelu?
Witam
Dziś na wf zdarzył mi się wypadek, otóż zostałem kopnięty w nogę. Ból był taki jak przy kopnięciu dalej mogłem grać. W szatni obejrzałem sobie nogę i czuć widocznie jakby ubytek w kości. Kiedyś miałem złamaną tą nogę w tych okolicach. Pojechałem na pogotowie czułem że lekarz też sądzi że jest jakby dziura. Poszedłem na rentgen a on nic nie wykrył tzn kość zdrowa. Powiedział że może to być jakieś rozwarstwienie tkanek w wyniku uderzenia i przepisał mi maść. Sam oglądam to zdjęcie i kość wygląda na całą. Ale dokładnie czuję że jest tam jakby dziura. Boję się że coś mi jest a dostałem nieswoje zdjęcie przez pomyłkę. Jak chodzę to czuję lekki ból ale tylko w obrębie tego miejsca. Co to może być?
Powrót do góry
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 8:31 pm Temat postu:
może rzeczywiście rozwarstwienie tkanek.
czasem pod wpływem uderzenia robią się takie "dziury". ja tak kilka razy miałam i po jakimś czasie wracało do normy.
wątpię czy to pęknięta/ złamana kość bo nie wytrzymałbyś z bólu..
jeśli do kilku dni nie przejdzie idź do ogólnego.
Powrót do góry
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 9:07 pm Temat postu:
tez mam pelno dziur w piszczelach i nic one nie powodują, trzeba palcem przejechac zeby poczuc niezle wklesniecia w kosci _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje...
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Chirurgia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1