FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gwizdek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2006 12:07 am Temat postu: uczucie bardzo dziwne !! |
|
|
Witam mam już prawie ćwierć wieku i od jakiegos czasu piekł mnie odbyt ale przechodziło, i też czasami bardzo żadko po oddaniu moczu czułem pieczenie w cewce moczowej a dokładniej na jej końcu, no ale do czego zmierzam ostatnio czyli od tygodnia czasu czuje jakby ubicie w kroczu między odbytem a narządem płciowym, i jakby było mało mam utrate ciśnienia moczu, no i zauważyłem też że mam zatwardzenie pierwszej części kału, co to może być czekam na wasze opinie czy to cos poważnego ?? Z góry dzieki za odpowiedzi !! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Igora Gość
|
Wysłany: Nie Mar 05, 2006 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Niestety nie jestem pewien czy moja odpowieć może być satysfakcjonująca,.. ale znałem kiedyś przypadek że przez brak intymnej higieny w okolicach kroczu występowały swędziawki. (najczęściej wieczorami) Było to spowodowane poceniem się tej części ciała, pozostałością niewielkich kropelek moczu na końcówce napletka... jest to jedynie problem związany z higieną który można rozwiązać poprostu częściej używająć kąpieli. Niestety problem może być głębszy niż myśle a pana przypadek najlepiej wtedy zgłosić do lekaża.
Może pan sprubować zmiane na zdrowsze odżywianie się i zaczerpywanie kąpieli po kilka razy dziennie, częstą zmiane bielizne.. Gdyby to nie pomogło zalecam wizyte u lekaża. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 6:24 pm Temat postu: Re: uczucie bardzo dziwne !! |
|
|
gwizdek napisał: | Witam mam już prawie ćwierć wieku i od jakiegos czasu piekł mnie odbyt ale przechodziło, i też czasami bardzo żadko po oddaniu moczu czułem pieczenie w cewce moczowej a dokładniej na jej końcu, no ale do czego zmierzam ostatnio czyli od tygodnia czasu czuje jakby ubicie w kroczu między odbytem a narządem płciowym, i jakby było mało mam utrate ciśnienia moczu, no i zauważyłem też że mam zatwardzenie pierwszej części kału, co to może być czekam na wasze opinie czy to cos poważnego ?? Z góry dzieki za odpowiedzi !! |
Witaj!!! Powiem Tobie szczerze że według mnie powinneś sie skontaktować z specjalistą, który być możę wykona nieprzyjemne badanie "per rectum"i zorientuje co tobie dolega.Oczywiście być moze przyczyna twoich dolegliwosci jest brak higieny ... :(Przepuszczam ze doszlo w twoim przypadku do zapalenia cewki moczowej .
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 7:35 pm Temat postu: |
|
|
"per rectum" nie jest tak strasznie nie przyjemne owszem jest krępujące ale jest nie groźnym i nie bolesnym badaniem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|