Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kacha843
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 9:47 am Temat postu: |
|
|
Witam, też mam podobny problem tylko nie wiem czym jest spowodowany. Od ponad dwóch miesięcy czuję świąd zewnętrznych narządów płciowych (po stosunku również w środku). Zaczęło się podczas okresu więc myślałam że dostałam uczulenia na podpaski albo wkładki. Po okresie niestety nie przeszło więc podejrzewałam że może to alergia na zapachowy papier toaletowy ale po zmianie na zwykły też nic się nie zmieniło. Więc został jeszcze proszek do prania ale to raczej też nie to. Nie jest to grzybica ponieważ nie mam upławów oraz innych objawów charakterystycznych dla tej infekcji. Używałam TantumRosa, globulek Pimafucin oraz innych globulek które miały działanie łagodzące na śluzówkę ale nic nie działało. Po każdym myciu mam wrażenie suchości pochwy. Nie wiem co mam zrobić bo trwa to już tak długo że mam tego już serdecznie dość. Błagam pomóżcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 9:55 am Temat postu: |
|
|
jak to co?
do ginekologa i to jak najszybciej./
sama nie stwierdzisz czy to grzybica czy tez nie.
moge złapałas jakiegos innego grzybka i stad te objawy.
na własna reke nie polecałabym leczenia. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kacha843
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 1:39 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za szybką odpowiedź. W najbliższym czasie pójdę do ginekologa i zobaczymy o co chodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Kacha843, infekcje pochwy nie zawsze muszą objawiać się upławami. różnie bywa, może być tylko świąd, pieczenie a środki których używałaś zwykle są stosowane przy grzybicy a może to bakterie lub inna infekcja? najlepiej zrobić wymaz póki co możesz stosować jakieś żele nawilżające i lacibios fem (probiotyki ginekologiczne zawsze polecam, bo uzupełnianie flory bakteryjnej nigdy nie zaszkodzi ) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|