Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 2:16 pm Temat postu: Uczulenie na spermę
zastanawia mnie jedna zecz moja kolezanka ma problem ze sperma chodzi o to ze jak jej partner sie spusci np.na brzuch to dostaje takjagby uczulenia robia sie czerwone kropki,plamki w tym miejscu gdzie do szlo do wytrysku.czy to cos znaczy czy poprostu tak musi buc??.
Powrót do góry
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 2:40 pm Temat postu:
Mozliwe ze jest uczulona.
Powrót do góry
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 2:50 pm Temat postu:
Uczulenie można dostać na wszystko. Uczulenie to reakcja obronna organizmu który myśli ze jakas substancja może mu zaszkodzić.
Powrót do góry
Gość
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 3:56 pm Temat postu:
acha: dzieki za odpowiedz:)
Powrót do góry
Kaja S... Gość
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 4:24 pm Temat postu: czy mogę zajść w ciąze w ten sposób???proszę o pomoc
czy przez onanizowanie SIĘ pewną rzeczą przy czym wlewa się woda do pochwy, można zajść w ciąże przez zwykłą wode???jestem przerażona i okres mi sie spóźnia??!!!PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!!!
Powrót do góry
Sandry1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 6:07 pm Temat postu:
Jak może dojść do zapłodnienia skoro to była zwykła woda? przeciez woda to nie plemniki. Do zapłodnienia potrzebny jest mężczyzna i jego nasienie i jego sperma w twojej pochwie. Wiec wyluzuj i nie martw sie. Okres spoznia ci się pewnie przez ten niepotrzebny stres.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Objawy ciąży
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1