Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Kwi 02, 2013 12:35 pm Temat postu: UDA
Witam mam 13 lat i 164 wzrostu!
Gram w piłkę w klubie sportowym i od pewnego czasu mam problem z udami ! Pewnego razu na treningu podczas grania w dziadka zrobiłem wykrok i naciągnąłem coś w udzie! Boli mnie juz to miejsce ok 1 miesiąca!
Byłem z tym problem w szpitalu i diagnoza brzmi "Niech gra z tym bólem bo albo samo przejdzie albo wyjdzie przepuchlina "Niestety nic to nie dało. Aha i jeszcze przed pójściem do szpitala miałem 1 tydzień zwolnienia z wf-u i treningów. Niby nic ból w prawym udzie da się przeżyć lecz w nocy z środy na czwartek obudziłem się w nocy i poczułem mocny ból w lewym udzie przy samym biodrze i gdy odwrócę stopę w lewo i spowrotem wyprostuje czuje jak przeskakuje mi kość! To samo dzieje sie w prawej nodze lecz bez bólu gdy ją podnosze przeskakuje mi też kość! Nie wiem co mam robić bo 16 kwietnia zaczyna sie sezon a mnie bolą uda nie moge grac choć biegam na treningach truchtem zeby kondycje chociaz utrzymac. I tutaj prosze was o pomoc . Z góry dziękuje
Pozdrawiam!
Powrót do góry
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
Wysłany: Wto Kwi 02, 2013 2:00 pm Temat postu:
Szczerze, to spróbuj wizyty u lekarza prywatnego czy też rodzinnego;) trudno zdiagnozować taki przypadek, a sami wiemy jak działa publiczna służba zdrowia
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Chirurgia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1