Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

undestar a alkohol?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dwaplus1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 7:00 pm    Temat postu: undestar a alkohol? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od tygodnia biorę Undestar(lek zawierający testosteron), na ulotce dołączonej do leku nie ma żadnej wzmianki o tym czy można zażywać alkohol podczas brania leku czy nie. Wiec logika podpowiada że skoro nie jest napisane że jest to nie wskazane, to jest to dozwolone. Z drugiej jednak strony zdrowy rozsądek mówi że leki + alkohol to nie jest dobre połączenie. W internecie też nie znalazłem odpowiednich wiadomości, wiec zapytuje was.. czy mogę pić alkohol podczas kuracji? Czy może on jej zaszkodzić? Czy przerwanie kuracji na 1 dzień może rozwiązywać problem? Jeśli tak to czy nie zaburzy to kuracji?

Dodam że biorę lek w małych ilościach.
dziękuję za pomoc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
jo@sia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 30, 2006 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj! Myślę, że mogę pomóc ci w twoim problemie.Mój chłopak brał kiedyś leki o podobnym działaniu. Twój rozsądek podpowiada ci bardzo dobrze: leki+alkohol to nic dobrego.Dodam jeszcze,że możesz być po nim bardziej agresywny.Wiem bo z moim chłopakiem nie szło się wogóle dogadać, kiedy wypił. Wprawdzie zdarzyło się to tylko raz, to że wypił sobie podczas brania tych leków, ale nie życzę nikomu byc w pobliżu człowieka z takim wysokim poziomem agresji.Rzecz jasna mi się nic nie stało, bo mój chłopak potrafił się opanować, ale jeśli o innych to raczej nie ręczyłabym ze czegoś by nie zrobił.
A jeśli masz dziewczynę która jest uparta i lubi drążyć tematy, to raczej nie pij podczas tej kuracji.Możecie się ostro powadzić.
Zresztą kto wie jakie są skutki uboczne po takiej mieszance.

Pozdrawiam!!! Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1