FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dwaplus1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 7:00 pm Temat postu: undestar a alkohol? |
|
|
Od tygodnia biorę Undestar(lek zawierający testosteron), na ulotce dołączonej do leku nie ma żadnej wzmianki o tym czy można zażywać alkohol podczas brania leku czy nie. Wiec logika podpowiada że skoro nie jest napisane że jest to nie wskazane, to jest to dozwolone. Z drugiej jednak strony zdrowy rozsądek mówi że leki + alkohol to nie jest dobre połączenie. W internecie też nie znalazłem odpowiednich wiadomości, wiec zapytuje was.. czy mogę pić alkohol podczas kuracji? Czy może on jej zaszkodzić? Czy przerwanie kuracji na 1 dzień może rozwiązywać problem? Jeśli tak to czy nie zaburzy to kuracji?
Dodam że biorę lek w małych ilościach.
dziękuję za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jo@sia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Witaj! Myślę, że mogę pomóc ci w twoim problemie.Mój chłopak brał kiedyś leki o podobnym działaniu. Twój rozsądek podpowiada ci bardzo dobrze: leki+alkohol to nic dobrego.Dodam jeszcze,że możesz być po nim bardziej agresywny.Wiem bo z moim chłopakiem nie szło się wogóle dogadać, kiedy wypił. Wprawdzie zdarzyło się to tylko raz, to że wypił sobie podczas brania tych leków, ale nie życzę nikomu byc w pobliżu człowieka z takim wysokim poziomem agresji.Rzecz jasna mi się nic nie stało, bo mój chłopak potrafił się opanować, ale jeśli o innych to raczej nie ręczyłabym ze czegoś by nie zrobił.
A jeśli masz dziewczynę która jest uparta i lubi drążyć tematy, to raczej nie pij podczas tej kuracji.Możecie się ostro powadzić.
Zresztą kto wie jakie są skutki uboczne po takiej mieszance.
Pozdrawiam!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|