Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

upadek

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zuzaneczka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 16, 2006 10:17 pm    Temat postu: upadek Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiec tak jakis czas temu no dokładnie na początku maja przewróciłam sie miałam kilka szwów na głowie no i jakis czas bardzo bolało pózniej był spokuj a teraz od jakichs dwuch tygodni znów strasznie boli mnie głowa czy to moga byc jakis powikłania?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Pią Cze 16, 2006 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to ty? znowu glowa? przezylas krwiaka, to i to przezyjesz"Smile))))))))
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sob Cze 17, 2006 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiklania zawsze moga wystapic, ale bole glowy moga miec 100 roznych przyczyn wiec warto najpierw pojsc do lekarza to wyjasnic.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 9:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zuzaneczka ty przeciez juz raz umieszczalas podobnego posta i z tego co pamietam to robił sobie jaja twoj mądry braciszek, wiec pewnie to znow sciema Twisted Evil
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, Zuzaneczka notorycznie ma coś nie tak z głową, ciągle upadki, krwiaki, stłuczenia. Oj, aż cud, ze nadal żyje.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1