Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

uraz kolana

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marian

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lut 19, 2007 2:40 am    Temat postu: uraz kolana Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam 6 miesiecy temu podczas meczu uleglem kontuzji kolana na poczatku poczułem trzask i wielki bol po chwili przestalo bolec i lekko kulejac ju moglem chodzic i tak przez kilka dni po 3 tygodniach znowu wrocilem na boisko i znowu jakis przeskok ale nadal po 10 min nic nie bolało ,wiec udalem sie do lekarza ktory stwierdzil ze mam peknieta koncowke łekotki i zebym chodzil na laser i sie zrosnie ,minelo juz 6 miesiecy mam juz 2 mecze za soba i cala zime na hali wszystko wparzadku ale w koalnie strasznie mi strzela normalnie slysza to osoby trzecie i daltego sie tym martwie co o tym myslicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lut 19, 2007 1:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak ci "strzela" to cie boli??
bo mi tak od bardzooooo dawna, odkad pamietam jak bylam mala to przy zginaniu kolan wlasnie mi tak glosno "strzykaja"... lekarz stwierdzilz e to nic groznego ale moj tata tez tak mial przez cale zycie i w wieku 40 lat musial miec usunieta lakotke bo byla cala "pokruszona"....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1