Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kika75 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 10:21 pm Temat postu: piękne usta |
|
|
nowa młodośc okolicy ust taki kosmetyk w swojej sprzedaży ma nazwę kosmetyku usuwam to nei miejsce na reklame wygładza zmarszczki i nawilża okolice ust przez co usta są nawilżone a co za tym idzie pięknie wyglądają i zastanawiam się co wy robicie
żeby wasze usta były piękne jakie wy macie sposoby ????
Po raz kolejny stosuje Pani reklamę, w zwiazku z niedostosowaniem się do regulaminu, przyznaję ostrzeżenie.
Mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 12:00 am Temat postu: |
|
|
a ja mogę naprawdę szczerze polecic balsam do ust z olejkiem rozanym. kosztuje niewiele, bo w aptece internetowej ok 6 zl, a daje super efekty!! nie wiem czy mogę podac nazwę firmy. w innym temacie "pierzchnace usta" dziewczyny podawaly nazwy balsamow do ust, ale tutaj widzę ze byl skasowany. mogę podac? jak cos to usuncie : )
barbra pro. _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 12:07 am Temat postu: |
|
|
Mozesz, bo wiem ze ty nie prowadzisz "kampani reklamowej" reklamujac w kolko jedno i to samo, ta sama firme czy ten sam salon pieknosci czy diabli wiedza co to jest Wynika to z regulaminum forum :
Cytat: | Reklamowanie stron www (dodawanie linków), produktów itp. jest zabronione i będzie karane. Polecanie danego produktu jest dozwolone, ale tylko wtedy gdy wynika to z dyskusji na jakiś temat. |
A to co ta Pani robi jest ewidentna reklama wiec wyciagam tylko konsekwencje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 10:00 am Temat postu: |
|
|
to moze przeniesiemy te posty do tamtego tematu zeby nie bylo po kilka? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hemma
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 10:56 am Temat postu: |
|
|
Ja stosuje zwykłą wazelinę w pomadce, ale przyznam, że jak zapomnę to szybko mi pękają usta A znacie jakieś domowe sposoby na ładne usta? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Hemma, ja wiem, że pomaga (podobno):
* masaż ust, czyli lekkie, kuliste ruchy szczoteczką do zębów po ustach,
* nakładanie smarowideł na usta: miodu, trzymaj 10 min. (najpopularniejszy sposób), wód kwiatowych (z bławatka i róży) lub olejków migdałowych i kokosowych, masła Shea,
* smarowanie ust mieszanką wody i gliceryny (pół na pół),
* maseczka z awokado (przepis na internecie), miodu i twarożku oraz z banana i olejku rycynowego,
* peeling ust za pomocą cukru
_________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 4:39 pm Temat postu: |
|
|
najlepszy jest miod w forimie sztyftu
Dodano po 17 sekundach:
tzn pomadka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 7:07 pm Temat postu: |
|
|
wind, nie słyszałam o takiej pomadce .. ile taka pomadka kosztuje ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 11:24 pm Temat postu: |
|
|
plus ja jej kiedys uzywałam...z Oriflame.. jakies 10zł , moze teraz wiecej. nawet nie wiem czy jeszcze ja produkuja,ale efekt był extra. moze w jakiejs dobrej drogerii maja pomadki miodowe...wiem ze w O... napewno były _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2010 1:04 pm Temat postu: |
|
|
No miodową pomadkę ciężko dostać ale taka naprawdę z dodatkiem miodu. Jeśli usta są bardzo spierzchnięte to należy je ładnie dokładnie wymasować szczoteczka do ząbków i tak przygotowane usta posmarować grubo miodem . Regeneracja nastepuję po 2-3 dniach. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|