Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 2:44 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny, a co myślicie o takim łóżeczku z funkcją kołyski? bo widziałam ostatnio przeglądając sobie internet w poszukiwaniu pościeli antyalergicznej i mi się spodobało ;D a może przy okazji slyszałyście coś o tkaninie purista? bo chyba to jest to, czego szukam ;]
ps. jeżeli me pytania zakrawają już na offtop to mogę założyć nowy temat.. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalu
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Mmmadzia deiry opisała ci bardzo szególowo ale nie łam się bo nie każdy tyle wydaje. nas miesięcznie na początku dziecko kosztowalo ok 200 zł i nigdy więcej. fakt że karmilam tylko piersia. 98% kobiet może to robić tylko trzeba być twardą nawet jeśli są jakieś przeciwności. pieluchy warto kupić paczkę lepszych (na noc) i reszta to te tańsze szczególnie jeśli dziecko robi dużo kup. warto zapraszać koleżanki dzieki temu zawsze coś dostaniesz co odpadnie od kosztów( ja przez dwa mies nie musialam kupować pieluch ) ubranek jeśli nie mam od kogo dostać to zawsze sa ciuszki... wedle gustu! ja korzystam cały czas i dziecko od urodzenia ma same markowe ciuchy z najlepszych materiałów a wszystko z ciuszka za grosze... na chrzciny też będziecie dostawać prezenty ( wiec nie odwlekajcie za długo) my dostaliśmy świetną pościel Feretti od ojca chrzestnego super prezent, milutka, w pięknych kolorach ze specjalnej tkaniny purista (o nią pytała Emilka) w sam raz dla alergików.
także nie zamartwiaj się wydatkami tylko pilnuj okazji...
od początku dziecko dobrze wietrz i dużo przebywaj na dworze, nie przegrzej to na leki nie trzeba będzie wydawać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 1:21 pm Temat postu: |
|
|
lalalu, a czy orientujesz się czy firma feretti robi posciele na zamówienie (wymiary) albo czy można zdekompletować pościel? np. kupić samą poduszkę? to tak w moim interesie, bo jak będę na prezent kupować, to na pewno cały zestaw _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 2:15 pm Temat postu: |
|
|
Emi zostaniesz mama ? sorrki za pytanie tutaj ale zaciekawilo mnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalu
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 10:58 am Temat postu: |
|
|
emilka takich szczegółó to nie znam ale to jest ich trona feretti.pl więc poczytaj sobie, tam są sklepy ich i kontakt oraz szczegółowy opis produktów. jeszcze sie tak nie zainteresowałam ale zbliżają się zajączki i już mnie dopytuje rodzinka co mu kupić a dodatkowa pościel była by idealna, albo ta ich świetna kolderka ale to to chyba na gwiazdkę już.. zobaczymy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|