Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Utrzymanie nimowlaka

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny, a co myślicie o takim łóżeczku z funkcją kołyski? bo widziałam ostatnio przeglądając sobie internet w poszukiwaniu pościeli antyalergicznej i mi się spodobało ;D a może przy okazji slyszałyście coś o tkaninie purista? bo chyba to jest to, czego szukam ;]

ps. jeżeli me pytania zakrawają już na offtop to mogę założyć nowy temat..
lalalu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mmmadzia deiry opisała ci bardzo szególowo ale nie łam się bo nie każdy tyle wydaje. nas miesięcznie na początku dziecko kosztowalo ok 200 zł i nigdy więcej. fakt że karmilam tylko piersia. 98% kobiet może to robić tylko trzeba być twardą nawet jeśli są jakieś przeciwności. pieluchy warto kupić paczkę lepszych (na noc) i reszta to te tańsze szczególnie jeśli dziecko robi dużo kup. warto zapraszać koleżanki Laughing dzieki temu zawsze coś dostaniesz co odpadnie od kosztów( ja przez dwa mies nie musialam kupować pieluch Razz ) ubranek jeśli nie mam od kogo dostać to zawsze sa ciuszki... wedle gustu! ja korzystam cały czas i dziecko od urodzenia ma same markowe ciuchy z najlepszych materiałów a wszystko z ciuszka za grosze... na chrzciny też będziecie dostawać prezenty ( wiec nie odwlekajcie za długo) my dostaliśmy świetną pościel Feretti od ojca chrzestnego super prezent, milutka, w pięknych kolorach ze specjalnej tkaniny purista (o nią pytała Emilka) w sam raz dla alergików.
także nie zamartwiaj się wydatkami tylko pilnuj okazji...
od początku dziecko dobrze wietrz i dużo przebywaj na dworze, nie przegrzej to na leki nie trzeba będzie wydawać
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lalalu, a czy orientujesz się czy firma feretti robi posciele na zamówienie (wymiary) albo czy można zdekompletować pościel? np. kupić samą poduszkę? to tak w moim interesie, bo jak będę na prezent kupować, to na pewno cały zestaw
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emi zostaniesz mama ?Razz sorrki za pytanie tutaj ale zaciekawilo mnie Razz

Powrót do góry
lalalu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 10:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka takich szczegółó to nie znam ale to jest ich trona feretti.pl więc poczytaj sobie, tam są sklepy ich i kontakt oraz szczegółowy opis produktów. jeszcze sie tak nie zainteresowałam ale zbliżają się zajączki i już mnie dopytuje rodzinka co mu kupić a dodatkowa pościel była by idealna, albo ta ich świetna kolderka ale to to chyba na gwiazdkę już.. zobaczymy Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2