Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 2:54 pm Temat postu: wahania wagi
mam problem z utrzymaniem stalej wagi. w bardzo szybkim czasie tyje i gwaltownie chudne. praktycznie co sezon mam inny rozmiar ubran. co mam zrobic zeby schudnac (teraz przytylam) i utrzymac stala wage. ps nie stosuje zadnych diet i nie odchudzam sie.
Powrót do góry
kicaja
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 9:19 pm Temat postu:
kochana masz tyle szczęścia że jeszcze chudniesz!bo ja tyję baaardzo szybko ale żeby schudnąć to mam większy problem...ale daję radę..hehehe..nie wyrzucaj tych mniejszych ciuszków,a będziesz miała mobilizację aby w nie wejśc..
Powrót do góry
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 9:29 pm Temat postu:
Ja mam dość dziwne wahania. Czasem mam 53 kg a czasem około 60 kg. Co dziwne jem normalnie ( nawet dużo ) cholesterol jak najbardziej w najepszym wydaniu. Ale spoko Mam dobrą przemianę
Powrót do góry
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 8:38 pm Temat postu:
badania hormonow robilas?
Powrót do góry
rozan
mam problem z utrzymaniem stalej wagi. w bardzo szybkim czasie tyje i gwaltownie chudne. praktycznie co sezon mam inny rozmiar ubran. co mam zrobic zeby schudnac (teraz przytylam) i utrzymac stala wage. ps nie stosuje zadnych diet i nie odchudzam sie.
WIECEJ JESC
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dieta i odchudzanie
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1