Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kina.nowak
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 07, 2017 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Walka z cellulitem nie jest łatwa, ale są metody mniej lub bardziej naturalne, dzięki którym można się pozbyć tej brzydkiem skórki pomarańczowej; Jeśli ktoś chciałby spróbować tych naturalnych polecam sok z białej kapusty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiapl
|
Wysłany: Wto Cze 13, 2017 8:58 pm Temat postu: :) |
|
|
Ja polecam olejek grejpfrutowy, ma on bardzo dobre działanie na cellulit |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lip 13, 2017 6:53 am Temat postu: |
|
|
Polecam Vialise. Po wyprobowaniu wielu kosmetycznych bubli to jest miłą niespodzianką
ZALETY
+ wydajność
+ dostępność
+ efekty: ujędrnienie, wygładzenie, przyspieszona redukcja cellulitu ( to dziala !!!!)
+ dobre wsparcie dla ćwiczeń oraz diety
+ świetna konsystencja ( delikatny żel i fajnie się wchiałani). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia399
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2017 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Tak, ale czasami warto jest się zastanowic nad jakimś profesjonalnym zabiegiem ponieważ tylko taki zabieg da jakieś dobre efekty.
I w krótkim czasie
Osobiście jestem bardzo zadowolona z zabiegu kriolipolizy. Seria zabiegow sprawiła,ze cellulit praktycznie zniknął. A obwód w biodrach jest zdecydowanie mniejszy. http://lasercare.pl/pl/kriolipoliza-dla-kobiet.html |
|
Powrót do góry |
|
|
|
TamaraW
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2018 3:25 pm Temat postu: |
|
|
Ja po ciąży zobaczyłam u siebie pierwszy cellulit. Ale stwierdziłam, że nie ma na co czekać tylko trzeb interweniowć. Zdecydowałam się na zabieg usuwania cellulitu i muszę przyzynać, że efekty jak dla mnie są doskonłe już po pierwszym razie. Ale może to dlatego,że mój cellulit jeszcze nie był bardzo zaawansowany. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia69
|
Wysłany: Sro Maj 08, 2019 6:43 pm Temat postu: |
|
|
Skorzystałam z wizyty u dr Osipowicz https://katarzynaosipowicz.pl i jestem ogromnie zadowolona, dr doradziła z wyborem kosmetyków - efekt powalający. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rezolutna_dziewczynka
|
Wysłany: Pon Cze 17, 2019 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny stosowałyście jakieś suplementy na cellulit? Wiem że on jest też spodowany zaburzeniami krążenia, od paru tygodni biorę maxi3vena i widzę że właśnie jednym z efektów jet wyraźnie zmniejszony cellulit, jestem w pozytywnym szoku bo tego się nie spodziwąłam, troche poczytalam o ruszczyku i właśnie na to tez też polecany |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jestet
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2019 9:29 pm Temat postu: |
|
|
Ja osobiście na walkę z cellulitem mogę polecić post Daniela, a zwiotczałą skórę po poście potraktowałam endermologią zobacz więcej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dynamical
|
Wysłany: Sro Lip 03, 2019 2:57 pm Temat postu: |
|
|
Też długo walczyłam z cellulitem i niestety domowe sposoby na niewiele się zdały. Lepiej zapisać się na zabieg na cellulit, ja wybrałam mezoterapię igłową i nie żałuję. Jeśli interesuje was ten temat, to koniecznie zajrzyjcie tutaj: http://symetriaclinic.pl/zabiegi-na-cellulit-warszawa/
Przy okazji polecam Wam Symetrię. Co prawda klinika jest od niedawna na mapie stolicy, ale jest świetna. Doskonałe podejście lekarzy i kosmetologów, przystępne ceny i dobra lokalizacja w Warszawie. Zdecydowanie polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maryla78
|
|
Powrót do góry |
|
|