Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamila111
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 7:06 pm Temat postu: Wciąż myśle ze mam raka |
|
|
Często boli mnie brzuch jak by mi sie chcialo załatwic albo jak bym była głodna, nawet jak siedze i sie nie ruszam to mnie kiluje , tak samo jest w klatce piersiowej na żebrach i wciąz sobie wkrecam ze mam rakai umre lada dzien. czy te bóle moga świadczyc o raku? Dodam jeszcze ze często pierdze i chodze do wc pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
simian raticus Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Alkohol? Kawa? Stres? Lekkie wrzody żołądka, albo ich początki? Myślenie zapobiegawcze? Hipochondria? Ból urojony to nie jest zapewne! Nie za mało pokarmów spożywasz, albo nie za dużo? Może wrzut? Udaj się do lekarza i tyle skoro boli! Skoro myślisz, że umrzesz to już podchodzi pod urojenia somatyczno-prześladowcze skoro masz myślenie o śmierci fatalistyczne! Każdy bąki puszcza, wiatry, czy tam gazy jak se dobrze podje! Rozstrój żołądka? Grypa żołądkowa? Nadkwasota żołądka? Przebadaj się! Bądania zrób! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Patrycja45
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 16, 2013 9:16 am Temat postu: cd |
|
|
simian raticus napisał: | Alkohol? Kawa? Stres? Lekkie wrzody żołądka, albo ich początki? Myślenie zapobiegawcze? Hipochondria? ...Rozstrój żołądka? Grypa żołądkowa? Nadkwasota żołądka? Przebadaj się! Bądania zrób! |
Dokładnie, kolega ma rację - przede wszystkim od bólu brzucha do raka to jest 100 km, ale jeśli masz sobie wkręcac niepotrzebnie, to zrób badania i miej to z głowy. Kolonoskopia albo bezbolesny test septyna 9 wykluczą lub potwierdza raka jelita grubego, a co do raka żołądka bo i taki mi przyszedł do głowy to nie mam pojęcia czym to się bada (telefon do ośrodków diagnostycznych kwestię rozwiąże)..
i... nie świruj:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AdamM90
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2015 8:36 am Temat postu: |
|
|
Myślę, że powinnaś odwiedzić lekarza, a nie wkręcać sobie , że to rak. Symptomy wskazująna ...niestrawnośc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Beza111
|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2016 12:42 pm Temat postu: |
|
|
tyle się słyszy o tych rakach, że ludziom to kojarzy się już tylko z jednym, że są na niego chorzy i że zaraz umrą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|