Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ziom :( Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 5:05 pm Temat postu: |
|
|
wczoraj zerwałem sobie wędzidełko. Czy muszę udać się do lekarza? Czy moge jakoś wyleczyć się w domu? Czy jeżeli musze to moge to zrobić bez wiedzy rodziców? mam 16 lat |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Solo Gość
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 1:36 pm Temat postu: |
|
|
natychmiast do lekarza!!! urologa. Mi po urodzeniu stulejkę zlikwidowali mam teraz 15 lat teraz mam zakrótkie wędzidełko heh.... i będę musiał sobie pójść na zabieg i bedzie spoko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Darek1988 Gość
|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 7:00 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Niedlugo przyjezda do mnie moja dziewczyna...i z tego co wiem...bedzie chciala w koncu stracic dziewictwo....wiem w sumie fajnie ze ze mna itp....ale boje sie...bo mam wlasnie problem z krotkim wedzidelkiem...nie wiem co mam robic...cholernie sie boje tego ze nic nam nie wyjdzie...albo ze zerwe sobie to wedzidelko kurcze wiecie moze ile kosztuje taka wizyta u lekarza jakiegos? i operacja? prosze pomocy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze to nie przejmuj sie, powiedz jej o tym, przecież ona nie chce Cie zgwałcić tylko być z tobą
Przecież nie wymusi nic na tobie, ani też nie załamie sie, nie jesteście ze sobą dla samego seksu, więc nie ma mowy o tym aby odżuciła Cie gdybyście mieli jeszcze chwilkę zaczekać.
Pokaż jej że ufasz jej (chodź to czasem najciężejsze jest, przyznać sie przed najbliższą osobą do pewnych słabości), na pewno przyjmie to jako zaufanie, podzielenie sie czymś intymnym. Nie myśl że to jakaś skaza, to sytacja która jest. Nie trzeba sie jej bać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Darek1988 Gość
|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 10:46 pm Temat postu: |
|
|
A jak myslisz....mogl bym z nia sie kochac...z tym defektem? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 7:12 am Temat postu: |
|
|
Zdania są podzielone, praktyki też różne.
Ja osobiście jednak radził bym załatwić wszystko do porzadku i nie przeżywać stresu, zwłaszcza jeżeli ma by to pierwszy raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pawellllllllllll Gość
|
Wysłany: Sro Maj 31, 2006 7:44 pm Temat postu: |
|
|
u mnie takze doszlo do zerwania wedzidelka podczas stosunku. natychmiast postanowilem z dziewczyna jechac do lekarza. on to obejrzal i powiedzial ze nic nie trzeba z tym robic, samo sie zagoi. mozna kupic aloes i smarowac ale nie trzeba. aha no i na miesiac przerwac stosunki. powli sie goi, wcale nie boli ale sa male krwawienia niemal codziennie, w sumie to minely dopiero 3 dni, wiec mysle ze z czasem one zanikna i bedzie ok. a wiecie moze ile kosztuje zabieg calkowitego usuniecia wedzidelka w Warszawie? robil to ktos? jak to wyglada? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 01, 2006 5:30 pm Temat postu: |
|
|
Dobrze że mnie interesowało moje ciało już jak byłem kilkuletnim chłopcem. Denerwowało mnie że nie mogę całkiem "naciągnąć"
Zgodzę się z tym że samo się zagoi - pamiętam że sam sobie zerwałem - po pewnym czasie się zagoiło i wszystko jest jak najbardziej ok ;]
Tylko ja bym radził częściej "wietrzyć" i myć tamte miejsca po "zabiegu" szybciej i lepiej się zagoi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Darek1988 Gość
|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 12:23 am Temat postu: |
|
|
Nom...i juz na 100% bedzie ten pierwszy raz....no nie dam rady nawet do urologa pojsc...przed przyjazdem jej.....no trudno..zaryzykuje i bede sie z nia kochal twadrym trzeba byc Nie no nie mam wyboru...zdam relacje co i jak ....jak juz bedzie po wszystkim. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 11:15 am Temat postu: |
|
|
A powiedziałeś Jej chociaż o tym? |