Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Lip 13, 2014 2:27 pm Temat postu: wędzidełko ? (zdjęcia)
Witam
Zwracam się do was z prośbą o poradę czy moje wędzidełko musi być poddane zabiegowi. Nie uprawiałem jeszcze stosunku płciowego. Trochę się tego obawiam, czy będzie wszystko dobrze i czy dam z tym radę. Przy masturbacji nic nie przeszkadza, skóra normalnie odsłania żołądź natomiast jeżeli ciągnę ją dalej do końca to zaczyna ciągnąć żołądź i czuje jak się naciąga (sorry za to masło maślane). Dalej nie mogę bo zaczyna boleć.
Jak byłem malutki to jak przez mgłę pamiętam,jak mama rozmawiała z koleżanką ,że mogłem mieć zabieg, ale mama nie skierowała mnie na niego bo lekarz mówił, że może się samo jeszcze rozciągnąć.
Załączam zdjęcia (+18 lat) w prawie erekcji (celowo daje linki, a nie wklejam zdjęć żeby ktoś się nie poczuł urażony):
I co myślicie ?
Z góry dzięki za poradę
pozdrawiam.
Powrót do góry
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
Wysłany: Pon Lip 14, 2014 1:48 pm Temat postu:
Myślę, że może być to wędzidełko. Lepiej wybeirz się z tym do specjalisty. Prawdopodobnie czeka Cię zabieg chirurgiczny.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Urologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1